Меган Маркъл била безсрамна позьорка (Приятели на принцеса Даяна със скандални разкрития)

Меган Маркъл била безсрамна позьорка (Приятели на принцеса Даяна със скандални разкрития)
5 (100%) 2 votes

Меган Маркъл безсрамна позьорка, приятели на Даяна възмутени

Приятели на принцеса Даяна се възмутиха от поведението на Меган Маркъл. Те наричат херцогинята на Съсекс „безсрамна“ и „позьорка“, като твърдят, че поведението й е просто възмутително.

Лейди Колин Кембъл, довереница и близка приятелка на принцеса Даяна, все по-често публично критикува Меган. Преди месец тя намекна, че херцогинята трябва да се научи да разбира разликата между това да си знаменитост и кралска особа, но този път въобще не я пощади.

„Принцеса Даяна щеше да изпадне в ужас от това, колко безсрамно е поведението на Меган и Хари. Тя имаше достатъчно разум, за да знае кога да се появява пред обществото. Тя беше наясно колко е важно да бъде внимателна и учтива с хората, а Меган и Хари се държат ужасно. Държат се очарователно, когато им е удобно, а иначе се имат за звезди“, възмути се тя.

Лейди Кембъл заяви още, че „Меган показва пълна липса на разбиране към това какво е да си кралска особа. Аз не мисля, че тя дори знае как трябва да се държи“.

Мнението на критичната дама идва скоро след изказването на редица приятели и близки на Даяна, които също критикуват Меган, но не толкова открито. Много от тях останали шокирани от безапелационното й отношение към хората в някои ситуации.

Естествено придворните са възмутени най-много от факта, че херцогинята нарочно се прави на звезда „Има голяма разлика между това да си знаменитост, която бърза да се издигне от дъното към върха и това да си член на кралското семейство. Бъдещето на това момиче няма да е щастливо, ако продължава така“, коментират те.

Приятели на принцеса Даяна заклеймиха Меган Маркъл сн. You Tube

Приятели на принцеса Даяна заклеймиха Меган Маркъл сн. You Tube

Лейди Колин смята, че Меган трябва да свикне най-напред, че целият й живот ще е като отворена книга пред обществото. А също така, че не може постоянно да изтъква себе си и да се държи като ВИП звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар