Меган Маркъл аут от британското кралско семейство

Гласувайте за статията

Плановете им не включват присъствието й във „фирмата“

Оказва се, че съпругата на принц Хари – Меган Маркъл, е аут от британското кралско семейство. Очевидно за нея вече няма път назад към кралската фамилия на Великобритания.

Когато Меган Маркъл стана част от британското кралско семейство, по-голямата част от обществеността я приветства като жената, която направи щастлив любимеца им – принц Хари. И като човека, станал „глътка свеж въздух“ за кралското семейство.

Меган Маркъл

Плановете им не включват присъствието й във „фирмата“

Мнозина се надяваха, че Хари и Меган ще се превърнат в харизматична двойка, която ще издигне престижа на монархията на ново ниво.
Никой обаче не предполагаше, че херцозите на Съсекс ще използват влиянието и харизмата си като двойка побеснели бобри – за да гризат краката на трона на британската монархия.

Бившият личен секретар на покойната принцеса Даяна – Патрик Джефсън също коментира напрежението около Меган Маркъл и принц Хари. Припомняме, че то възникна, след като двойката реши да се откаже от изпълнението на кралските си правомощия и да заживее в САЩ.

Джефсън работи с Даяна от 1988 до 1996 година, а преди известно време написа книгата „Факторът Меган“. В нея той разказва за отношенията на американката с членовете на кралското семейство.

Последните действия на херцогинята на Съсекс означават, че тя окончателно е дезертирала от кралското семейство

„Кралското семейство вече няма планове за присъствието на Меган Маркъл във „фирмата“, никакви цели не се свързват с нея“, казва Джефсън в интервю за „Mail On Sunday“.
„Последните действия на херцогинята на Съсекс означават, че тя окончателно е дезертирала от кралското семейство. Разбира се, херцозите на Съсекс винаги ще бъдат кралски особи, но съществуването им вече няма да играе никаква роля в кралското семейство“, добавя той.
По думите му, двамата вече не значат нищо за кралица Елизабет II и останалите членове на знатната фамилия.

„Принц Хари и Меган тръгнаха по своя път – с купуването на „малко“ уютно имение в Санта Барбара за 11 милиона паунда; с приемането и подкрепата на избирателната политика на САЩ; с косвеното одобрение на книгата, която позори всички техни роднини…
Това е необратим път. Меган Маркъл никога няма да служи на кралицата и страната“, подчертава той.

Говорейки за „път назад“, Дефсън обаче има предвид само Меган Маркъл. Моментът „възможно ли е принц Хари да се върне в кралското семейство“ той деликатно оставя извън скоби.

В същото време Патрик Джефсън смята, че Меган не трябва да бъде обвинявана лично за всичко, което се е случило и се случва в момента и че цялата тази история изисква внимателно проучване.
Изводът обаче е направен: за американката няма път назад. Британското кралско семейство няма да я приеме отново, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар