Меган Макъл вбеси и кралицата (Елизабет я праща на спешни уроци за поведение)

Меган Макъл вбеси и кралицата (Елизабет я праща на спешни уроци за поведение)
3.5 (70%) 2 votes

Меган Маркъл с нов ментор, кралицата я праща при Софи Есекс

Меган Маркъл взима уроци по поведение от Софи Есекс. Херцогинята явно е дошла в повече дори на нейно величество, тъй като кралицата е препоръчала снаха си за неин ментор. След като собствената й придворна дама и секретарка напусна след раждането на бебето, Меган пак направи гафове. И то повече от един. Всеизвестен факт е, че Елизабет я вика в Балморал около рождения й ден, именно с цел да поговори с нея за поведението й.

Британската кралица обаче се е уморила от постоянните гафове на Меган. Повечето от които херцогинята сякаш прави нарочно, за да привлече внимание. И затова от все сърце одобрила идеята Софи Есекс да й бъде ментор и да я възпитава, как да бъде по-незабележима пред обществото.

Съпругата на принц Едуард има богат опит в това отношение. Освен това двете имат много общо — обичат конете, уединението, децата и предпочитат да живеят извън града. Всъщност Софи е единствена от членовете на кралското семейство, която няма да предизвика бунт, ако се появи на официална вечеря в двореца на Бахрейн, а на следващия ден отиде до местния пазар, за да купува плодове и зеленчуци. Тя обаче дълги години се учеше докато постигне това. Не е случаен фактът, че сега Елизабет избра именно нея, за да възпитава по-младата си снаха.

„Кралицата одобри от все сърце идеята Софи Есекс да бъде ментор на херцогинята на Съсекс. Смята, че това ще й помогне много да се справи със сложния кралски етикет без гафове“, казват още придворни, цитирани от „Дейли мейл“. Неофициално, на Елизабет й писнало от поведението на американката.

Меган Маркъл на уроци при Софи Есекс сн. Уикипедия

Меган Маркъл на уроци при Софи Есекс сн. Уикипедия

Кралицата сериозно се ядосала, когато научила какъв скандал е предизвикала на Уимбълдън, но не избухнала, а потърсила решение на проблема. И на снаха й Софи се пада тежката задача да превъзпита новата херцогиня, как да живее в сянка и да не прави гафове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар