Меган и Хари се ширят в кралски разкош в Санта Барбара (Вижте имението им отвътре – Снимки)

Меган и Хари се ширят в кралски разкош в Санта Барбара (Вижте имението им отвътре – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Херцозите на Съсекс тънат в разкош като истински крале, новото  имение е много по-луксозно от предишното

Меган и Хари се сдобиха с новия си луксозен имот благодарение на руския банкер Сергей Гришин, който им продаде имението си в Санта Барбара.

Както вече писахме в къщата в Монтесито, която прилича на палат има всякакви удобства и екстри като в едната от постройките за гости ще се настани майката на Меган.

Според слуховете младото семейство е получило финансова помощ от бащата на Хари принц Чарлз, но не цялата сума от около 15 милиона долара, а само част. Херцозите са направили ипотека на имота и са го заложили на банка за 9,5 милиона. На месец те ще трябва да изплащат по 40 хиляди долара.

Снимка: ПИК

Освен тази сума Меган и Хари ще имат доста голяма сума за поддръжка както и годишен данък в размер на 68 хиляди долара.

Въпреки големите харчове, които ще имат актрисата и принцът, те ще се свият свое собствено семейно гнездо, което може да си съперничи по лукс и разкош с кралски дворец.

Освен това съседи ще са им все световни знаменитости като Опра Уинфри, Джордж Лукас и Ел Дегенерес, предават от super.ru.

Милионеръ Гришин купи този имот през 2009 г за 25 милиона долара като преди 1 година го пусна за продажба за 34 милиона, а заради липсата на купувач го намали на 14 640 000 долара.

Вижте имението на херцозите за първи път на снимки отвътре!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар