Меган и Хари се нанасят в скромен селски дом (Няма да повярвате в каква схлупена къщурка ще живеят – Снимки)

Гласувайте за статията

Меган и Хари живеят в схлупена къщурка, след като зарязаха двореца

Селският дом на Меган и Хари тотално втрещи почитателите им. Двойката, която в момента живее в двореца Кенсингтън, избра да се премести на село. И докато ремонтират имението им във Фрогмор хаус, стана ясно кой е и вторият им провинциален дом – Болтхол в Оксфордшир.

Меган и Хари получиха право да ползват имението за две години, след сватбата си през май миналата година. Едва наскоро обаче стана ясно, че 300-годишната ферма от 18-ти век е място, където са посрещали Джордж Клуни, Серина Уилямс, Приянка Чопра и куп други звезди след сватбата си. Тук е гостувала и майката на Меган – Дория Рагланд. Цената на имота е близо 2,5 милиона, но изглежда като схлупена къщурка, в сравнение с величествения Анмър хол, който обитават Кейт и Уилям.

Младоженците обаче искали малка къща, където да избягат и да прекарат няколко дни с приятелите си. В главната къща има 4 спални, а в пристройката още две спални за гости. Имението разполага с малък двор, различни селскостопански пристройки и открита веранда, където могат да се съберат повече хора. По всяка вероятност херцозите на Съсекс ще се настанят именно тук, докато трае ремонтът на къщата им във Фрогмор хаус, който се превръща в тяхна официална резиденция.

Както е известно, двамата решиха да се преместят от двореца Кенсингтън, за да избягат от лудницата там. Освен това е факт, че Меган и Уилям напоследък не са приятелски настроени един към друг, а причините все още не са съвсем ясни. Според някои слухове, бъдещият крал не одобрявал новата си снаха, а според други, кавга между Меган и Кейт в деня на сватбата, влошила отношенията между четиримата.

Меган и Хари втрещиха със селския си дом. сн. Дейли Мейл

Меган и Хари втрещиха със селския си дом. сн. Дейли Мейл

Каквато и да е причината, двойката определено бърза да избяга от Лондон. А изборът им на жилища сериозно се разминава с представата за алчната Меган, каквато я описва сестра й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар