Меган и Хари само с 800 гости за сватбата (+ Къде ще е приемът?)

Гласувайте за статията

Меган и Хари с 800 гости за сватбата, приемът — у Чарлз

Меган и Хари ще поканят едва 800 души на сватбата си, от които поне 200 ще са членове на европейските кралски фамилии. Вече са оповестени някои подробности около венчавката на двойката, както и няколко наистина големи изненади.

Така например — събитието ще е в изключително тесен кръг, а поканените ще са само най-близките членове на семейството. За церемонията в църквата Сейнт Джеймс, двамата ще поканят най-вероятно семейство Обама, Колдплей, семейство Бекъм, Джъстин Трюдо, Ед Шийран, както и Адел. За Меган се знае, че е близка до Хилъри Клинтън, така че е много възможно две бивши президентски семейства на САЩ, да посетят сватбата на принца. Но не и семейството на настоящия — Доналд Тръмп.

Кой още ще бъде поканен от страна на Меган Маркъл не е ясно, но е много вероятно баща й Томас Маркъл да се появи на церемонията. По всяка вероятност майка й ще бъде също там, но не и останалите роднини на новата принцеса.

Още една любопитна подробност обаче разбуни духовете — приемът ще се проведе в имението на принц Чарлз. Изненадващо, бъдещия тъст на актрисата сам е изразил желание да посрещне и настани гостите в дома си. И да даде прием в чест на младоженците.

Както е известно, досега Чарлз по никакъв начин не е изразявал одобрение към новата си снаха. Всъщност, точно обратното — упорито се говореше, че той не иска да има нищо общо с нея. Меган се сблъска със студено отношение дори по време на Коледа, макар да бе част от кралската фамилия за празниците.

Меган и Хари със сватба в Сейнт Джордж, приемът - у Чарлз

Меган и Хари със сватба в Сейнт Джордж, приемът – у Чарлз

Според придворни дами, една от причините принцът да даде прием за младоженците, е желанието му да тушира клюките. „За всички е ясно, че от миналата година връзката му с двамата му сина е в голяма криза. Той обаче иска да поправи отношенията си с тях. И сватбата на Хари е един от начините това да се случи. Освен това и тримата искат да сложат край на клюките.“, разкриват още те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар