Меган и Хари пръснали 20 бона за частен самолет до Ибиса (Вижте как се глезят като милиардери)

Гласувайте за статията

Меган и Хари пръснали над 20 000 за ваканция до Ибиса

Меган и Хари се глезили като милиардери по време на пътуването си Ибиса. Двойката е наела частен самолет на една от най-елитните авиокомпании, за да се поглези в Испания за 6 дни.

Полетът на двойката е струвал около 20 000 лири и се определя като „удоволствие за милиардери“. Интересна подробност е, че Хари и Меган са използвали споделена програма за пътуване на свръхбогатите, пише „Дейли Мейл“.

„Тези самолети са 6 пъти по-икономични от другите и не замърсяват околната среда. Но в същото време пътуването с тях е невероятен лукс. И частната флотилия се използва за споделени пътувания. „Нещо като UBER за милиардери“, разкрива служител на компанията NetJets. Самолетът, с който са летели Меган и Хари е 9-местна „Чесна“, с всички екстри към него. Освен това е много по-евтин и икономичен спрямо другите. Поне по отношение на горивата и замърсяванията.

Съпрузите не са съобщили за това свое пътуване, нито за ваканцията си до Испания. Двойката е доста дискретна относно личните си ангажименти, след последните гафове на Меган. Както е известно, херцогинята летя до Ню Йорк с частен самолет за 300 000 долара. Полетът й предизвика не само гнева и негодуванието на данъкоплатците, но и на еколозите, че замърсява околната среда.

В крайна сметка Меган и Хари взели решение да потърсят алтернатива. Съпрузите се наслаждават на целия лукс, който искат, но без да прекаляват с него. В момента двойката е в Шотландия, където Меган прекара няколко дни с кралицата. Там тя получи и някои съвети, как да се държи в обществото, а също и как да покаже по-скромно поведение.

Меган и Хари с лукс ваканция за 20 бона. сн. You Tube

Меган и Хари с лукс ваканция за 20 бона. сн. You Tube

Дори рождения си ден Меган прекара изключително скромно. Тя присъства на чаено парти в тесен кръг и празнува само с най-близките си. Що се отнася до подаръците, информацията за тях остана напълно скрита.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар