Меган и Хари пред развод (Принцът отчаян за брака си, търси помощ от терапевти)

Меган и Хари пред развод (Принцът отчаян за брака си, търси помощ от терапевти)
5 (100%) 1 vote

Меган и Хари пред развод, принцът отчаян за брака си

Меган и Хари са пред развод. Двойката е в криза след раждането на бебето и заради тежката медийна кампания. Слухове винят Меган за проблемите между Уилям и Хари, а освен това актрисата е набедена за интересчийка, прахосница и интригантка.

Меган е толкова афектирана от всичко случило се, че едва издържа. Приятели на двойката твърдят, че са стигнали до много сериозно напрежение в отношенията. Игнорирането на Хари от Меган по време на мач също доведе до слухове, че отношенията им са в криза.

Двойката дори е решила да посети терапевт, с надеждата да оправят отношенията си. Хари силно се тревожи най-вече за психичното здраве на Меган. Бившата актриса доста успешно игнорираше клюките и слуховете около себе си и семейството си. Но когато я обвиниха, че е скарала Уилям и Хари това й дошло в повече, пише „Радар онлайн“.

Звездата, освен това преминава през тежка емоционална депресия. След раждането на детето им, актрисата е изпаднала в следродилна депресия и й е трудно да се справи с предизвикателствата, които й предстоят. Приятели на съпрузите споделят, че покрай това сериозно се е изнервила. И дори засегнала темата за раздяла, като притеснила Хари.

Принцът решил, че е най-добре да потърсят помощ на семеен терапевт, именно с надеждата да спасят брака си. „На Хари преди време му се наложи да потърси помощ от терапевт и той много му помогна. Затова е решил, че може да бъде от полза на Меган“, разкрива приятел на принца.

Меган и Хари пред развод сн. You Tube

Меган и Хари пред развод сн. You Tube

Иначе двойката се бори да се справи с множество предизвикателства. Двамата станаха родители преди два месеца и още се адаптират към промените. Заради разделянето на двете семейства, таблоидите нарочиха Меган за ябълка на раздора. Херцогинята направи и сериозен гаф като изпразни цяла ложа на „Уимбълдън“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар