Меган и Хари показаха бебето (Ето ги първите снимки на наследника на Съсекс)

Меган и Хари показаха бебето (Ето ги първите снимки на наследника на Съсекс)
2 (40%) 1 vote

Меган и Хари показаха бебето, първи снимки на кралския наследник

Меган и Хари показаха бебето! На специална пресконференция в замъка „Уиндзор“, херцозите на Съсекс приеха да покажат наследника си. Бебето, чието име все още не е известно, бе родено рано сутринта на шести май. Принцът и съпругата му решиха да финтират медиите, когато около обяд пуснаха съобщение, че Меган ражда, а няколко часа по-късно, че е родила и семейството е добре.

Двойката успя да се измъкне от болницата още преди пресата да е разбрала къде е настанена младата майка, а по-късно Хари даде специално изявление от дома си в Уиндзор, в което съобщи за раждането и колко е щастлив. Той обеща до два дни да покажат наследника си, а по-рано днес стана ясно, че за целта са поканени международни екипи от САЩ и Британия.

Действията на Меган предизвикаха мини скандал и доста засегнаха британските медии. Причината за това бе фактът, че тя е поканила една от най-добрите си приятелки Гейл Кинг да снима бебето й в сутрешното си шоу, наред с една британска телевизия, пренебрегвайки други изтъкнати британски телевизионни и радиоканали.

Иначе малкият наследник се оказа истински сладур и е очарователен като двамата си родители. Бебето предизвика почти толкова голяма еуфория, колкото раждането на бебета на Кейт и Уилям. За разлика от бъдещата кралица на Англия обаче, Меган отказа категорично да позира с бебето си пред болницата, часове след раждането. Вместо това реши да процедира по холивудски — да се възстанови за няколко дни у дома. И после  да покани само определени представители на пресата да снимат бебето набързо, заедно с нея.

Меган и Хари показаха бебето  сн. You Tube / Sky News

Меган и Хари показаха бебето сн. You Tube / Sky News

След първата си официална фотосесия, бебето на Меган и Хари предстои да бъде кръстено. А след няколко месеца да замине и за Африка. Защото, както се говори, родителите му ще бъдат международни посланици на кралицата. И ще пътуват из цял свят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар