Меган и Хари подариха имението „Фрогмор“ на принцеса Йожени (Двойката завинаги се разделя с кралството)

Меган и Хари подариха имението „Фрогмор“ на принцеса Йожени (Двойката завинаги се разделя с кралството)
3.54 (70.77%) 13 votes

Меган и Хари зарязаха Англия, подариха и имението си на Йожени

Кажете сбогом на Меган и Хари! Двойката все по-категорично дава знак, че няма никакво намерение да се връща в Англия. Съпрузите са решили да сложат край на дългогодишното сноване напред-назад, както и на слуховете, че се разделят, или се връщат на Острова. И подариха имението си „Фрогмор“ на принцеса Йожени и Джак Бруксбанк.

Последните новини от двореца разкриват, че Меган и Хари са решили да се изнеса трайно от кралството. Двойката е разпоредила мебелите, които бяха купили за английския си дом, да им бъдат доставени в Америка, където имат имение за 14 милиона долара. Отделно от това, двамата са дали ключовете за къщата си на принцеса Йожени. Новината бе потвърдена от самата нея. Тя и съпругът й Джак споделиха снимки, колко са щастливи край новия си дом в Уиндзор.

Съпрузите очакват първото си дете и малкият апартамент в двореца Кенсингтън вече не им е достатъчен. Дори се заговори, че са опитали да си купят нова къща близо до дома на Кейт и Уилям. Меган и Хари обаче ги изненадаха приятно, като им дадоха ключовете за собствения си дом. Според някои — закъснял сватбен подарък и жест на извинение от страна на Меган, че открадна вниманието от тях по време на сватбата им.

Решението им да се разделят с къщата, която ремонтираха за около 2 милиона долара, е голяма изненада. А още по-изненадващото е, че Йожени и Джак вече са се нанесли в къщата и я обитават от две седмици.

Меган и Хари подариха имението си на Йожени и съпруга й сн. Инстаграм

Меган и Хари подариха имението си на Йожени и съпруга й сн. Инстаграм

Фрогмор котидж беше подарък от кралица Елизабет за сватбата на херцозите на Съсекс. Къщата има 5 спални, забележителна градина, както и всякакви възможни удобства. Джак и Йожени били възхитени от имота. Куриозното е, че Меган наредила да се изнесат мебелите й посреднощ с фургони. И без много шум дала ключовете на братовчедката на Хари.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Меган и Хари подариха имението „Фрогмор“ на принцеса Йожени (Двойката завинаги се разделя с кралството)”

  1. Диана

    Ное. 21. 2020

    Меган и Хари не могат нищо да подаряват защото не притежават! Къщата е на кралицата ,тя решава кой къде да живее!

    Reply to this comment

Добавете коментар