Меган и Хари отсвириха надбягванията в Аскот (Вижте защо отказаха да присъстват)

Гласувайте за статията

Меган и Хари отсвириха надбягванията в Аскот

Меган и Хари не се появиха на надбягванията в Аскот тази година. И двамата херцози на Съсекс отказаха да присъстват, отстъпвайки този ангажимент на останалите членове на фамилията. Традиционно конните състезания са време, в което всички членове на семейство се събират на хиподрума. Миналата година Меган дори връчваше наградите на победителите, но тази реши да се измъкне, под предлог, че наскоро е родила.

Три кралици, двама крале и няколко херцогини са си сериозна конкуренция за младата майка. Още повече, че Меган все още се възстановява от раждането си и няма никакво желание да я сравняват с едни от най-блестящите жени в Европа.

Отсъствието на двамата от откриването на конните надбягвания обаче, не помрачи по никакъв начин събитието. Тъкмо напротив — принцеса Йожени използва повода, за да сподели с роднините си, прекрасната новина, че е бременна. И този път със сигурност Меган не беше там, за да й провали момента.

Както е известно, двамата с Хари съобщиха, че очакват бебе точно на сватбата на принцесата на Йорк. Това малко помрачи настроението на младоженката, пише „Дейли мейл“. Сега обаче самата тя имаше повод да отпразнува хубавата новина с почти всичките си роднини. Отсъствието на принц Хари от семейната сбирка обаче, предизвика не един и два въпроса.

Дори и сам, принцът несъмнено е получил покана да се появи на събитието. Той обаче отказа да присъства и на парада на Ордена на жартиерата и на откриването на конните състезания в Аскот.

Без Меган и Хари на парада в Аскот. сн Инстаграм

Без Меган и Хари на парада в Аскот. сн Инстаграм

За сметка на това Кейт Мидълтън и Зара Филипс се превърнаха в звездите на деня. Двете се бяха облекли в такъв синхрон, че дори шапките им бяха еднакви. А фактът, че Беатрис бе в тоалет идентичен по цвят с роклята на кралицата, даде повод за още шеги и усмивки на хиподрума.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар