Меган и Хари отсвириха кралицата и за Коледа (Херцозите бягат с бебе Арчи в САЩ)

Гласувайте за статията

Меган и Хари отсвириха кралицата и за Коледа

Меган и Хари взеха неочаквано решение. Двойката планира да замине за САЩ по празниците, като се говори, че ще прекарат с Дория Рагланд първия Ден на благодарността на малкия Арчи. Според слуховете обаче, шестседмичната ваканция може да се удължи и по празниците. И двамата да останат и за Коледа в Лос Анджелис.

„Миналата година двамата прекараха Коледа в Сандрингам. Меган обаче иска да сподели със сина си и съпруга си и част от американската култура. Затова заедно с Хари ще заминат за САЩ за Деня на благодарността. Но освен това е възможно да останат и за Коледа“, твърди близък до двойката пред списание „Hello“.

Моментът е доста подходящ херцогинята да стопли отношенията и с баща си, както и с останалите си роднини. Много от тях съжаляват, че тя прекрати всякакви контакти с тях, след като се сгоди за принц Хари. От друга страна, в Лондон ситуацията също не е розова. Мнозина обвиняват Меган, че е разделила Уилям и Хари. И ги е скарала.

За студените отношения между двете двойки се заговори за пореден път, когато Меган и Хари бяха настанени в най-далечния ъгъл на кралската ложа. Факт е, че на първия ред се настаняват наследниците на престола, но изместването на семейство Съсекс толкова далеч, говори и за лично отношение към тях.

Решението на Меган и Хари да прекарат Коледа с бебе Арчи в САЩ, бе изтълкувано от някои и като проява на неуважение към кралицата. Но двойката веднъж вече грубо отхвърли нейна покана за гостуване в Балморал лятото, така че липсата им на празниците също няма да е голяма изненада.

Меган и Хари бягат с Арчи в САЩ сн. Инстаграм

Меган и Хари бягат с Арчи в САЩ сн. Инстаграм

От известно време херцозите споделят, че планират да създадат свой втори дом в Америка. И нищо чудно предстоящото пътуване до там да им помогне да вземат решение. И да напуснат Англия за постоянно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар