Меган и Хари отрязаха кралицата и от живота на Лилибет (Елизабет лишена от всякакви контакти с правнуците си)

Меган и Хари нямат спиране в унизителното си отношение към кралицата

Звездното семейство явно си е поставило доста амбициозна цел – да лиши децата си от присъствието на прабаба им. Джонатан Сасердоти е кралски експерт, който сметна за нужно да внесе някои ясноти по проблемите в живота на фамилията. По думите му кралица Елизабет II скоро няма да има възможността да види и правнучка си Лилибет Даяна. Раждането на бебето може би бе добър повод за сближаване между членовете на семейството, но както изглежда, Меган и Хари скоро нямат намерение да предадат фронта.

Меган и Хари изтриха кралицата от живота на правнуците ѝ
Меган и Хари изтриха кралицата от живота на правнуците ѝ
Снимка: фейсбук

Смята се, че двойката уж е запознала второто си дете с кралицата чрез видеовръзка. Поразиите им обаче, случили се в последните месеци, едва ли ще възстановят изгубеното доверие и предишните топли отношения с двора. Интервюто при Опра взриви атмосферата във Великобритания и като че ли самата Меган не смее да припари в доскорошния си дом. Последните пътувания на принц Хари до родината бяха сингъл и напомняха за плах опит да се възстанови мирът в семейството. Междувременно Арчи и Лилибет ще трябва да растат без вниманието на прабаба си. Какво значение има, че става дума за самата кралица?

„Позволете ми да ви напомня, че кралицата никога не е срещала своята новородена правнучка. Малко вероятно е тя да го направи скоро. Тя почти не общува и с правнука си Арчи. Дори да забравим, че това е кралско семейство, разчитащо на прости човешки отношения, можем да кажем, че между тях вече има голяма пропаст. Следователно подозирам, че ако резултатът е успешен, те могат да се срещнат, но няма да му отдадат особено значение“, отбелязва кралският експерт пред US Weekly, цитиран от tialoto.bg.

По думите на друг специалист по кралски въпроси единственият човек в семейството, който съумява да подаде ръка на бегълците в момента, е Кейт Мидълтън. „Тя има много повече контакти с Меган от раждането на Лилибет. Изпраща подаръци, пише съобщения, като цяло се опитва да изгради отношения“, коментира специалистът.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.