Меган и Хари останаха без титли! (Кралицата публично ги детронира)

Гласувайте за статията

Меган и Хари останаха без титли, кралицата публично им отне кралските привилегии

Меган и Хари останаха без титли. Кралската двойка бе публично детронирана и ясно бе дадено да се разбере, че вече няма да са част от „Фирмата“, както наричат кралското семейство. В същото време обаче двойката продължава да е близка до нейно величество и се очаква те да продължат да присъстват на най-важните семейни събития.

За Елизабет това бе особено тежък момент, тъй като не само трябваше да лиши от сан внука си и съпругата му, но и да се откаже от тях, като част от семейството й. Намеренията на Меган и Хари да продължат да живеят в Канада, както и изявленията на херцогинята, че никога няма да се върне в Англия, със сигурност са наранили кралицата. Междувременно, принц Уилям твърдо отрече да е изгонил семейството от двореца, пише „Дейли мейл“.

Двамата с Хари дори пуснаха общо изявление, в което заявиха, че подобни твърдения са „подвеждащи, обидни и опасни“. Особено за двама братя, които се борят за превенция на психичното здраве. И са направили толкова болезнени изповеди пред камерите.

Междувременно принц Чарлз е заявил, че повече няма да финансира двойката. И на съпрузите ще им се наложи сами да продължат да се справят с живота си. Елизабет е разрешила и използването на търговска марка „Съсекс“, но с изричната забрана името да се поставя върху всичко, което струва пари — вани, тоалетни чинии, запалки, чаши и всякакви други сувенири. Така че на младоженците ще им се наложи много да внимават за какво продават името си.

Лишиха Меган и Хари от титли сн. Инстаграм

Лишиха Меган и Хари от титли сн. Инстаграм

Със сигурност обаче е ясно едно — Меган и Хари вече няма да се титулуват „техни кралски величества“. Херцогските титли ще им бъдат отнети, но ще запазят фамилията Съсекс. Също така е факт, че ще трябва да понесат не само гнева на тълпата, но и гнева на фамилията. Защото ще им се наложи да се върнат в Англия, колкото и да им е неприятен този факт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар