Меган и Хари остават без титли (Британците бесни, гонят ги от кралския двор)

Гласувайте за статията

Меган и Хари остават без титли, британците бесни на двойката

Меган и Хари остават без титли. Кралската двойка разбуни силно духовете в социалните мрежи с последните си издънки. Съпрузите се оказаха тотално неспособни да се справят не само със славата, но и с цялото внимание, което обществото им засвидетелства. И в резултат на това станаха за смях и правят куп гафове.

Най-новото около съпрузите е, че жителите на графство Източен Съсекс са подели кампания за отнемане на титлите им. Поданиците на кралицата не желаят имената им да се свързват с тези на Меган и Хари. „Те не заслужават тези титли. Поведението им е неморално и неприемливо за нас“, твърдят над 1700 души, които са се подписали в петицията, пише „Дейли Мейл“.

Новината идва след пореден опит на Хари да изчисти имиджа си. Принцът твърди, че ползва гражданска авиация в 99 % от времето си, но когато се отнася до семейството му, иска да ги защити. Веднага в социалните мрежи го парираха, че брат му Уилям също има семейство, което трябва да защитава, но досега е използвал частни самолети само за официални посещения. И никъде другаде.

Като цяло, мнението на британската общественост е, че Меган не заслужава да бъде принцеса. Хари също. Все повече се популяризира мнението, че двамата трябва наистина да напуснат Англия и да заживеят като обикновени хора, щом искат да бъдат такива. Но не и на гърба на поданиците на кралицата.

Меган и Хари напуснали двореца в Лондон по заповед на кралицата сн. You Tube

Меган и Хари остават без титлите херцог и херцогиня на Съсекс сн. You Tube

Херцогинята е обвинявана и за кризата в кралската фамилия. Както е известно, след появата на Меган отношенията между Уилям и Хари се развалиха. Те дори отказаха да почиват заедно на семейната ваканция при кралицата. Британците винят именно американката за раздорите в кралската фамилия. А фактът, че заряза и собственото си семейство е само още едно доказателство в техните очи. Нищо чудно, че искат да й се отнеме титлата и дори да напусне кралския двор, ако не започне да се държи като истинска принцеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар