Меган и Хари с ново фото на бебе Арчи за деня на бащата (Вижте колко е пораснал)

Гласувайте за статията

Меган и Хари с ново фото на бебе Арчи

Меган и Хари споделиха нова снимка на сина си Арчи Харисън. Херцогинята на Съсекс прие да публикува снимка на бебето, а поводът е Денят на бащата. По случай празника, бившата актриса сподели кадър на малкия Арчи, в прегръдките на баща му. На снимката съвсем ясно се вижда и брачната халка, както и колко е пораснало бебето.

Двойката ревностно пази личния си живот в тайна и почти никаква информация за сина им не се появява на бял свят. От кратките разкази на Хари по повод семейството му се разбира, че двамата с Меган са много щастливи, а тя се справя „страхотно като майка“. Принцът, освен това, съвсем не на майтап се оплака, че не може да се наспи заради сина си, но също така го определя и като истински сладур. Щастливите родители досега показаха три пъти бебето — веднъж след раждането, веднъж на 12 май и сега по повод празника на бащата.

Меган от своя страна сподели с вълнение, колко е щастлива от факта, че Хари е такъв всеотдаен баща. И му пожела наистина незабравими моменти по повод първия му празник като родител. За да изрази възторга си, херцогинята използва профила в Инстаграм, като много внимателно формулира пожеланието, за да не се разбере, че е лично от нея.

И почти успя.

Кейт и Уилям също почетоха събитието със снимка на принц Уилям и принц Луи в градината на Кейт.  А също и с кадър на Уилям и принц Чарлз. Снимката спечели хиляди харесвания, още повече, че малкият Луи се превърна в абсолютна звезда последната седмица.

Меган и Хари с ново фото на бебе Арчи сн. Инстаграм

Меган и Хари с ново фото на бебе Арчи сн. Инстаграм

Що се отнася до малкия му братовчед — Арчи Харисън, малчуганът ще бъде кръстен другия месец в параклиса на двореца Уиндзор. Именно там бе сватбата на родителите му миналата година. А сега двойката иска да кръсти и бебето си там.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар