Меган и Хари измамиха цял свят

Гласувайте за статията

Наглостта на тези двамата няма край

Херцозите на Съсекс – Меган и Хари измамиха цял свят. Заради наглата им лъжа, двамата отново се озоваха в окото на бурята.

„По всичко личи, че подлостта им няма край“, твърдят разследващи журналисти.

Меган

Наглостта на тези двамата няма край

Поредната им издънка и грандиозна лъжа е свързана с името на второто им дете. Целия свят и най-вече британците бяха възхитени, че момиченцето е кръстено на баба си и прабаба си – принцеса Даяна и кралица Елизабет II. Оказва се, че това въобще не е така.

Явно Меган и Хари са искали да спечелят симпатиите на обществото и най-вече благоразположението на кралското семейство, след като отношенията с него се влошиха плачевно много след интервюто им пред Опра и страшните обвинения в расизъм.

В Съединените американски щати има лесен достъп до информация относно мястото на раждане и истинското име на човек. Тези данни са публични и при желание, всеки може да ги види.
Разследващи журналисти решиха да проверят това и се оказа, че херцозите на Съсекс са излъгали жестоко за името на детето си.

Ако въведете в търсачката името Лилибет Даян Маунтбатън-Уиндзор, тогава изкуственият интелект казва, че няма момичета с това име, родени в Санта Барбара на 4 юни 2021 година.
В мрежата обаче има акт за раждане на момиче с името Даяна Маунтбатън – Уиндзор. Вярвате ли в подобно съвпадение?

Освен това е предоставено и второ доказателство за достоверността на тази версия. Оказва се, че Меган и Хари са регистрирали домейн на името на детето Даяна Маунтбатън на 31 май и в списъците няма Лилибет.

Явно херцозите на Съсекс са измислили името на щерка си, за да заздравят отношенията си с кралицата, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар