Меган и Хари с второ бебе? (Двойката осиновява африканче + реакцията на кралицата)

Гласувайте за статията

Меган и Хари с второ бебе, осиновяват африканче

Меган и Хари може да не бързат с раждането на нов наследник, но определено са готови за още едно дете. Според последните слухове, които витаят в публичното пространство, двойката планира да си осинови африканче.

Новината несъмнено е шокирала британската кралица Елизабет. Семейството няма практика да осиновява деца и фактически това им е напълно забранено, с оглед на факта, че се явяват преки наследници на трона.

Досега Меган наруши доста от правилата на кралската фамилия, като повечето й се опрощаваха. Говори се обаче, сега вече кралицата започва да дърпа юздите на многообичаната си снаха, пише pressingtv.mk.

Нейно величество все още не е дала съгласието си за действията на двойката, но ви припомняме, че като върховен суверен на Англия, тя има право да отнеме децата в семейството си от родителите им. Особено, ако прецени, че не се грижат добре за тях. Затова и всичките й внуци трябва да се радват, че досега не е упражнила това си право.

Елизабет обаче може да го използва, за да накара Меган и Хари да се откажат осиновяването. Тя вече е взела мерки и за други, на пръв поглед по-безобидни дейности на херцогинята на Съсекс.

По нареждане на кралицата двамата херцози са разположили офиса си в един от кралските дворци. Меган обаче пожелала да бъде придружавана там и от любимото си куче. Елизабет била категорична, че двойката може да прави каквото си иска във Фрогмор хаус, но никакви кучета няма да се допускат в нейните дворци. Най-малко пък в работните зали на Уиндзор и Бъкингам.

Меган и Хари осиновяват африканче? сн. Уикимедия

Меган и Хари осиновяват африканче? сн. Уикимедия

Малко по-рано Елизабет се възпротивила и на още една идея на Меган. Тя категорично й забранила да пише мемоари и да ги публикува, пише slobodenpecat.mk. Явно не иска да се повтори ситуацията с принцеса Даяна, но като причини още по-сериозен скандал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар