Меган и Хари викат полиция заради тормоз с дронове (Двойката в паника заради терористи)

Гласувайте за статията

Меган и Хари прекарали напрегната вечер в полицейския участък

Една от последните вечери на Меган и Хари не приключи у дома, а в полицейския участък на Малибу. Двойката извика полиция, след като изпаднаха в паника, че може би ги преследват терористи.

Съпрузите, които преди няколко седмици се преместиха в Лос Анджелис, за да започнат новия си живот там, сега преживяват истински кошмар.  Двамата забелязали, че през последния месец на няколко пъти дронове обикалят имота им. И въпреки че се успокоявали, че това може да са само папараци, които се опитват да ги заснемат, двамата силно се тревожели, че може да са и терористи.

Хари неведнъж е споделял, че е избрал да напусне Англия и кралския двор, за да осигури спокойствие за семейството си. Принцът твърди, че целта му е да даде възможност на любимите си хора да имат нормален живот. С напускането си обаче, двамата се изложиха на заплаха от няколко страни. Не само папараците са проблем за семейство Съсекс. Херцозите също така са обект на преследване и от страна на различни терористични организации, антироялисти и хора с психични отклонения, пише Us Weekly.

Факт е, че преди няколко години мисията на Хари в Афганистан беше прекратена, след като се разбра, че е там със своята военна част. Бунтовници планираха да го отвлекат и разстрелят, но кралицата успя да го прибере. И то преди да са въвели плана си в действие.

Меган и Хари в паника, страхуват се от терористи Снимка: Фейсбук

Меган и Хари в паника, страхуват се от терористи Снимка: Фейсбук

Когато Меган се сгоди за него, тя също започна да получава ужасни заплахи за живота си. Решението им да заживеят в Америка, където уж трябваше да са на сигурно място, обаче ги превърна в мишена не само за папараците. „Те се успокояваха, че дроновете над имота им са с камери на папараци. Но са получили толкова много заплахи, че в един момент не издържаха. И се обадиха в полицията. Сега искат блокиране на периметъра, за да са сигурни, че някой няма да ги нападне“, споделят приятели на двойката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар