Меган и Хари аут от рождения ден на Кейт Мидълтън (Вижте защо не отидоха на партито)

Гласувайте за статията

Меган и Хари аут от рождения ден на Кейт, нямало място в двореца

Меган и Хари се оказаха парии на рождения ден на снаха си Кейт Мидълтън. Въпреки че по празниците двете херцогини загърбиха различията помежду си и показаха обединен фронт, примирието продължи кратко. Преди дни Кейт отпразнува рождения си ден, като изрично настоя той да бъде отбелязан в тесен кръг — само приятели и роднини. С Уилям дори поканили Меган и Хари на събитието, но двойката отказала да присъства, след като се разбрало, че няма къде да го настанят.

Въпреки че Анмър Хол се смята за едно от най-големите и модерни имения, 11-те спални се оказаха недостатъчни, за да поберат всички присъстващи. Къщата е близо до двореца на кралица Елизабет в Сандрингам, където Меган и Хари можели също да се настанят.

Младоженците в крайна сметка се принудили да пратят учтив отказ на поканата, тъй като било повече от ясно, че ги канят само формално. Отношенията между двете семейства започнаха да се разпадат скоро след сватбата на Меган и Хари, за която се говори, че е минала с грандиозен скандал. Слуховете гласят, че Меган докарала Кейт до сълзи заради принцеса Шарлот и инцидент със сватбената й рокля. Официално, между двете снахи няма конфликт. Но разделението на семействата предизвика куп слухове.

Меган и Хари аут от рождения ден на Кейт Мидълтън сн. Туитър

Меган и Хари аут от рождения ден на Кейт Мидълтън сн. Туитър

Междувременно, черешката на тортата бе рожденият ден на Кейт, която успя да го унижи, като им отказа гостоприемството на дома си. „Хари се чувства много разстроен, че не може да помогне на Меган. Всички са срещу нея, а освен това е и бременна. Което допълнително я напряга. Тя направи сериозна грешка, когато се опита да измести Кейт в двореца. Всички знаят коя е бъдещата кралица, но за момент Меган си помисли, че може да я засенчи. И сега си плаща за това“, коментират придворни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар