Меган и Кейт се сдушиха след раждането на Лилибет (Кралските снахи се помириха преди братята)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл отвориха нова страница в отношенията си

По всичко личи, че снахите в кралското семейство са на път да стоплят отношенията си напълно. Повод за това съвсем естествено стана раждането на малката Лилибет. Веднага след появата ѝ на бял свят Кейт Мидълтън е намерила за разумно да възстанови връзките си с Меган Маркъл. Не само стандартните поздрави са били в основата на подновените разговори, бебето е получило и подарък. Какво точно е избрала „леля“ му, засега не е ясно. Последната информация в публичното пространство обаче изненадващо помири доскорошните врагини.

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл отвориха нова страница

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл отвориха нова страница
Снимка: фейсбук

Така като нищо накрая ще се окаже, че двете ще станат първи дружки. Докато Уилям и Хари не дават индикации за затопляне на братските си отношения, жените им правят точно обратното. Дали това е част от някакъв по-грандиозен замисъл на Кейт Мидълтън например, все още е трудно да се уточни. Никак няма да е неочаквано обаче, ако тя е решила да пребори крепостта отвътре, като прикотка снаха си и ѝ повлияе. А всички знаем много добре кого слуша Хари.

След като Маркъл успя да го отведе в Съединените щати и му „даде криле“ да зареже семейството си, принцът си има единствена подкрепа в нейно лице. Подновяването на връзките между двете снахи в кралската фамилия безспорно е добър знак за двора. Независимо от скандалите, в които постоянно биваха въвлечени, явно дамите са намерили стимул да стигнат до примирие.

„Напрежението между Меган и Кейт започна да намалява“, цитира източник пред Us Weekly tialoto.bg. „Кейт дори изпрати на Меган подарък за бебето. След раждането на Лилибет те установяват комуникация и започват отново да си водят кореспонденция. Инцидентът с шаферската рокля се случи отдавна, така че изглежда безсмислено да се възмущаваме. Разхищение на енергия. Наричат го примирие“, допълва вътрешният човек. Разбира се, само времето ще покаже дали примирието е пуснало дълбоки корени.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар