Меган и Арчи напускат Англия (Херцогинята взема бебето в САЩ)

Гласувайте за статията

Меган и Арчи напускат Англия, херцогинята взема бебето в родината си

Меган Маркъл съвсем скоро се кани да напусне Англия. А заедно с нея ще замине и малкият й син Арчи-Харисън. Синът на принц Хари ще замине с майка си на първото си чуждестранно посещение. И то не другаде, а в Америка. Херцогинята иска да покаже на малчугана родния си град и да го срещне с роднини и приятели. А вероятно и да избяга за малко от поредните кралски драми. Отделно от това, медийното внимание идва в повече на младата майка, а от двореца не правят много, за да облекчат положението й.

Напускането на кралската бавачка, поредния куп злобни слухове по адрес на херцогинята и тълпите туристи, които обикалят из  Фрогмор хаус, дошли в повече на бившата актриса. Освен това, паниката сред придворните е достигнала невероятни измерения. Те настояха Меган и Хари да напуснат кралската фондация. В която участваха заедно с Кейт и Уилям. Актът има за цел да разграничи ролите на двете двойки. Но най-вече да тушира популярността на актрисата. По всичко изглежда, че ефектът „Меган Маркъл“ не се харесва на придворните, нито манията по нея.

Под предлог, че й се налага да ремонтира вилата Фрогмор и отвън, и обнови градините, Меган смята да се оттегли поне за известно време в Америка. Не е ясно, дали и принц Хари ще може да бъде с нея за толкова дълго там. Още повече, че той вече е зает да изпълнява официалните си задължения.

Меган и Арчи заминават за САЩ сн. You Tube

Меган и Арчи заминават за САЩ сн. You Tube

Междувременно се предполага, че Меган и Арчи ще посетят Лос Анджелис и Калифорния, само няколко дни след официалния рожден ден на кралицата, на 8 юни, пише „Слава“. Не е известно обаче колко време ще останат там. При всички случаи, заради поредицата от слухове и големия обществен натиск, херцогинята може и да се скрие за по-дълго време в родната си страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар