Мая Савова шашна със секси тяло (Вижте жената на Крум Савов по бански – Снимки)

Гласувайте за статията

Жената на Крум Савов показа УАУ тяло, въпреки, че е родила близнаци

Мая Савова, половинката на журналиста Крум Савов прикова погледите на последователите си със секси тяло. Блондинката демонстрира апетитните си форми по бански. Феновете са впечатлени от снимките, които красавицата щедро споделя с тях.

Мая и Крум разпускат край басейн, става ясно от фотосите. Блондинката, която е фармацевт по професия нашумя преди години като една от водещите на женско предаване по Нова тв. После се извяваше по ТВ7 с токшоуто „Жените говорят”.

17 г вече двамата са щастливо семейство
Снимка: Инстаграм

Мая демонстрира завидната си форма по бански
Снимки: Инстаграм

Сексапиланата половинка на спортния журналист е майка на близнаци, но никой не може да повярва, че е родила не едно, а две деца наведнъж. Запазила е перфектната си форма от преди да стане майка и изумява не само с красотата си, но и с прекалено дългите си крака и изваяни бедра.

За тези, които са забравили да припомним, че спортният коментатор Крум Савов и Мая се врекоха във вечна вярност и минаха под венчило през 2004 г  на романтична сватбена церемония. А днес са горди родители на близнаците си Катрин Савова и Крум-младши, предават от електронното издание show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар