Мая Илиева разби семейството на Ивелин Попов

Мая Илиева разби семейството на Ивелин Попов
5 (100%) 3 votes

Мая Илиева и футболиста имат връзка вече няколко месеца, докато Елена Паришева сама гледа невръстния син на Попето

Мая Илиева

Мая Илиева си пада по агнешкото

Мая Илиева тотално разби семейството на Ивелин Попов. Близки до жена му – певицата Елена Паришева, потвърдиха слуховете, че футболистът я е зарязал заради черната вдовица. Ритнитопковецът я остави с невръстния им син да се оправя сама.

Припомняме, че според светски клюкари Мая Илиева и Ивелин Попов имат връзка вече няколко месеца и дори не се опитват да се крият. Нещо повече – по време на един от мачовете на националите Попето заявил, че посвещава този мач на своята любима. Според „Всеки ден” имал предвид именно Мая Илиева.

Изданието твърди, че двамата се виждат отдавна, като Ивелин Попов често отсядал в имението й в Панчарево. Вдовицата на Главния има афинитет към „агнешкото”, като преди това беше лапнала по Ники Иванов Шванца, който също е доста по-млад от позавехналата вече Мая Илиева.

Според запознати вдовицата много подмолно прикоткала Ивелин Попов в леглото си и го накарала да остави 10-месечния си син и жена си Елена. Паришева отказваше да замине с Попето в Краснодар, където футболистът играе за руския тим „Кубан”. Именно тогава Мая Илиева се възползвала от обтегнатите им отношения и прелъстила Ивелин Попов.

Оттогава двамата постоянно били засичани заедно, а Елена Паришева сама си гледала детето.

„Много ми падна в очите”, коментират близки за постъпката на Мая Илиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мая Илиева разби семейството на Ивелин Попов”

  1. Ani Nencheva

    Ное. 08. 2012

    durta parantiq

    Reply to this comment

Добавете коментар