Мая Илиева – сред най-красивите вдовици на разстреляните босове (Вижте останалите)

Мая Илиева – сред най-красивите вдовици на разстреляните босове (Вижте останалите)
3.5 (70%) 2 votes

Мая Илиева определено оглавява списъка на най-красивите вдовици на убитите мафиотски босове

Мая Илиева се влюбила в Георги Илиев когато той нямал нищо

Мая Илиева е сред най-красивите вдовици на разстреляните мафиотски босове. Съпругата на убития през 2005 година шеф на ВИС 2 Георги Илиев открай време впечатлява както с елегантното си излъчване и естествена хубост, така и със стил в обличането и поведението си.

maq ilievaДокато повечето жени на богаташи предпочитат да парадират с парите на мъжете си, Мая винаги е избягвала публичността както по време на брака си с Главния, така и след смъртта му. Когато наследи огромна част от богатството му, а също и куп доходоносни бизнеси и недвижими имоти.

Въпреки това и до днес Мая Илиева предпочита да не парадира с възможностите си, затова и напусна България и заживя в Доминиканската република, далеч от любопитните очи на родните медии.

Адриана Тюркмен

Адриана Тюркмен

Адриана Тюркмен, вдовицата на Фатик, също като нея предпочита да стои настрана от хорското внимание.

Макар и по на възраст от Илиева, Тюркмен все още лови окото с елегантност и финес, категорични са онлайн потребителите.

Дарина Павлова

Дарина Павлова

Дарина Павлова, макар и спорно, също намира място в тази класация, смятат феновете. Мадам Мулти е сред най-недолюбваните вдовици на разстреляни богаташи, най-вече заради факта, че не съумя да запази империята на покойния Илия Павлов, а профука голяма част от богатството му. С което си спечели прозвището Веселата вдовица. Но пък не можем да отречем, че за своите 52 години Павлова изглежда повече от зашеметяващо.

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова е другата личност, за която се спори може ли да се „вдовица на Косьо Самоковеца“. Тъй като на практика тя му беше просто любовница, докато законната му съпруга Ангелинка си стоеше вкъщи.

Публична тайна е обаче, че разстреляният в Амстердам Константин Димитров е бил луд по манекенката и не си правеше труда да крие връзката им, представяйки я навсякъде като неговата половинка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар