Мая Илиева се ошишка и сбабичоса (От някогашната красавица няма и следа – Потрес фото)

Гласувайте за статията

Мая Илиева е неузнаваема, няма и помен от красавицата, която беше

Мая Илиева е качила минимум 15 килограма върху някога стройната си фигура

Мая Илиева се ошишка и сбабичоса. Някогашната блестяща красавица, която събираше погледите с визия и фигура, се е превърнала буквално в леличка.

Вдовицата на Георги Илиев е просто неузнаваема, въпреки, че е само на 44 години. И никога през живота си не е раждала.

Колкото и да се опитва вдовицата на боса на ВИС, не е успяла напълно да овладее процеса на стареене и днес от някогашната й красота няма помен. Мая се е увлякла твърде много по ексцентричните тоалети и е заменила своето дежурно черно облекло с младежки и шарени дрехи.

Макар да е само на 44 обаче те никак не й подхождат и я карат да изглежда доста комично. Към това се прибавя и съвсем неподходящата й прическа – дълги изкуствени руси плитки, събрани в дежурния кок на върха на темето й. Така някогашната брюнетка е решила да влезе в клуба на русокосите жени както в началото на връзката си с Георги Илиев, писа „Уикенд“.

Това обаче е единствената прилика между някогашната Мая и 44-годишната днес бизнес дама. Илиева, която винаги е била изключително стриктна по отношение на теглото си, днес е качила поне 15 килограма. За ръста й те не са проблем, но доста променят излъчването й осанката й. Ако някогашната манекенка дълги години можеше да се похвали, че фигурата й е като за подиума, то днес навярно тя не се осмелява често да се пуска в бански или оскъдни тоалети, които да издават напълняването й.

Мая ИлиеваСпоред запознати, милионерката е започнала да качва килограми преди 3-4 години заради болест на щитовидната жлеза. В началото тя приемала ошишкването си особено драматично, но днес вече се е примирила и като че ли не й пука особено.

Освен всичко, красивото лице на Мая доста е завехнало. Собственичката на салони за красота винаги е влагала в качествена козметика и процедури, но те изглежда нямат този поразителен ефект над кожата й. Сега тя изглежда с неравномерен тен, подпухнала под очите, които са единственото бляскаво и запазило привлекателността си нещо в лицето й, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар