Мая Илиева се ошишка брутално (От красивата вдовица няма и следа)

Мая Илиева се ошишка брутално (От красивата вдовица няма и следа)
4 (80%) 1 vote

Мая Илиева не прилича на себе си напоследък!

Красивата вдовица на митичния бос на ВИС-2 Мая Илиева очевидно преживява труден период. Наскоро се заговори, че тя е получила годежен пръстен от мистериозен мъж. Но сякаш нищо в поведението й визията й не говори за предстоящо щастливо събитие. По-скоро за дълго таена мъка, която вече е превзела живота й.

Преди няколко месеца Мая Илиева се бе покрила зад граница от опасения за сигурността и живота си. Тя остава свързана с подземния свят и със сигурност не всички й мислят доброто. Сега, обаче, се е установила отново на родна земя. Тя позволява на любопитните погледи да достигат до нея. А те са установили с изумление, че от предишната красива, фина и елегантна дама и не е останала и следа.

Вдовицата на Главния сериозно се надебеля напоследък. Това е доста необичайно за нея. Тя цял живот поддържа стройна фигура и човек трудно може да й определи годините. Но явно е занемарила всички усилия за външния си вид и резултатите са налице. Мая Илиева бе заковала кантара на 50-52 килограма, а сега гони 80-те!

Това си е стабилна разлика, която се отчита предимно в областта на корема, задните части и врата. Още по-фрапираща е гледката в областта на лицето й. Доскорошната красавица продължава да се маца с тежък грим, както сме свикнали винаги да я виждаме. Но сега изглежда по-скоро плашещо, отколкото красиво. Освен това, косата й е оредяла адски. Това, обаче, не спира Мая Илиева да я дърпа в стегната опашка, която дори и на метла не прилича вече, пише hotarena.net.

Не стига че тотално се е занемарила, но и напълно се е пропила!

Вдовицата на Главния винаги си е падала по охолния живот и често може да бъде забелязана с чаша скъпо вино или шампанско в ръка. Но напоследък ситуацията си бие на чист алкохолизъм. Тя е започнала да пие от обед, а до вечерта често е в напълно нетрезво състояние, чудят се и се маят близките й. Стигала е и до три бутилки вино на ден.

Мая Илиева е болна и отчаяна

Мая Илиева е болна и отчаяна

Някои обвиняват за драстичното напълняване именно прекомерната употреба на алкохол. Той, както знаем, забавя метаболизма. Но, според други, причината е в отключено автоимунно заболяване, известно като Болест на Хашимото. Тя се е отключила от стрес покрай скандалната раздяла с Ники Шванца. Мая Илиева бе зарязана от по-младия си любовник и само няколко месеца след това той вдигна пищна сватба.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Мая Илиева се ошишка брутално (От красивата вдовица няма и следа)”

  1. Mace

    юни 07. 2017

    Да проблемите на щитовидната жлеза в следствие на стрес ,водят до драстично напълняване, и аз съм с такъв проблем, от слаба и красива ,станах пълна, защото ми махнаха щитовидната жлеза.

    Reply to this comment

Добавете коментар