Мая Илиева показа новия си (С него ли сключи таен брак?)

Гласувайте за статията

Мая Илиева цъфти в прегръдките на новия си, вдовицата сложи край на отшелничеството си

Мая Илиева, която понесе най-тежките удари на съдбата вече е съвършено различен човек. Вдовицата на Жоро Илиев най-сетне захвърли черните дрехи и тъмните очила.  Радва се на новия си любим, с когото сключи таен брак. А той я направи неузнаваема.

След като Мая преживя и сватбата на бившия си любовник Ники Шванца, който си взе за съпруга доста по-млада от нея тя изпадна в тежка депресия и се скри от света. Богатата вдовица на Главния по същото това време започва нова връзка с мъж, който успява да върне усмивката на лицето й.

На празника Хелоуин  госпожата за първи път се появи публично с костюм на индианка в известно столично заведение. С това сложи началото на завръщането си в светските среди.

Само преди дни се появи чисто ново фото. На което Мая цъфти от щастие с мъж, който не е известен на публиката. Но кадъра е красноречив. Вижда се, че Илиева се разтапя от жеста на мачото. Който нежно я е прегърнал през кръста и няма никакво намерение да скрива любовта си, предават от електронното издание hotarena.net.

Че е на крилете на любовта и си е върнала вкуса към живота разкриват свидетели. Само преди няколко дни култовата вдовица била видяна на летището в столицата в компанията на майка си. Двете дами пътували до Милано за поредния си шопинг тур. Но това което най-много впечатлило пътуващите бил красив пръстен на ръката на Мая като годежен. А самата тя била без капка грим, но изглеждала спокойна и щастлива.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар