Мая Илиева нещастна на острова си за 2 млн.$, все още няма дете

Гласувайте за статията

Мая Илиева напуска страната окончателно.

Вдовицата на боса на ВИС-2 Георги Илиев – Мая Илиева, вече се е установила в новия си дом в Доминиканската република. Тя наскоро е закупила и собствен остров за 2 млн.$, който да обитава необезпокоявана. Новината стана ясно тези дни в ъндърграунд средите, след като дружка на вдовицата се похвалила, че ѝ е гостувала в далечната страна, пише „Ретро“.

По традиция Мая Илиева прекарва коледните и новогодишни празници в Париж, но този път е променила плановете си заради терористичната заплаха. Така още преди месец, тя стегнала куфарите за Доминикана заедно с двете си осиновени дъщери. Там я чакал нейният дългогодишен любим Николай Иванов -Шванца. Той се укрива от родните власти, тъй като бе заплашен с арест.

След като у нас се разчу, че Шванца ще влезе зад решетките, ако се върне в България, Мая Илиева веднага се опита да излезе чиста от ситуацията и за изфабрикува лъжа, че двамата вече не са заедно. Номерът ѝ обаче не мина и се оказа, че двамата продължават 8-годишната си връзка на хиляди километри от България.

Николай Иванов е намерил убежище от ходещите по петите му власти в един от имотите на Мая в Доминиканската република, а самата тя все по-често започна да отскача до там, докато накрая не реши окончателно да се изнесе при своя любим и далеч от хорските погледи. Илиева ще има възможност да живее като истинска принцеса в своя отдалечен и непристъпен замък.

Вдовицата на Главния притежава имоти за над 25 млн.$ в Доминиканската република, а върху новата си придобивка – частен остров, смята да построи имение, на което да завиждат дори и холивудските звезди, които луднаха да си купува свои парчета земя в морета и океани.

Имотите, в които е инвестирала милионите на Жоро Илиев, са локализирани на първа линия на плажа Кабарете, който близа в световния топ на местата за сърф и кайтсърф. Именно един от тях ще обитава Мая заедно със Шванца с следващата една година. В близост до него е и островчето, което вече има всички необходими разрешителни за строителство. Мая си е поставила за цел да посрещне 2017 г. в новия си палат.

Нейни близки коментират, че това ѝ е отколешна мечта. Досега се е спирала единствено заради крупната сума, която трябва да инвестира – около 8 млн.$ със строителството, озеленяването и пр. Днес Мая Илиева се е решила на тази стъпка като утешение заради дългогодишните ѝ неуспешни опити да зачене.

Последните били в края на лятото в една от най-добрите клиники в света за тези процедури, която се намира в Мюнхен. Тогава лекарите пробвали няколко пъти да я осеменят изкуствено, но все удряли на камък. Успокоявали я, че с все следващ опит шансовете се увеличават. Мая пръснала над 100 бона за процедурите, но така и не е видяла положителен тест за бременност.

joro_iliev1

Сватбата на Мая и Георги Илиеви

niki-6vanza

Мая Илиева и Ники Шванца

Опитите ѝ да зачене датират още от времето, когато Жоро беше жив. Родните лекар не ѝ давали никакви шансове, но немските са ѝ обещали да сторят чудото рано или късно. В подземния свят се говори, че Мая Илиева не може да има деца заради прилаганата върху нея жестокост от първия ѝ мъж Бранимир Григоров-Бранко, която ѝ е нанесла травми за цял живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар