Мая Илиева и Преслава – неразделни (кого замени певицата)

Гласувайте за статията

Мая Илиева и Преслава прекарват все повече време заедно.

Напоследък Мая Илиева и Преслава са си станали по-близки от всякога. Двете така са се сдушили, че певицата е успяла да се превърне в първа дружка на вдовицата на Главния. Мая пък от своя страна е зарязала дългогодишната си аверка Наталия Симеонова, с която доскоро вървяха в комплект.

Изявяващата се като бизнесдама Илиева и изпълнителката на „Аматьорка“ прекарват голяма част от деня си заедно. През ден ходят на фитнес, а след това сядат в тузарски ресторант, в който да обядват и да си побъбрят. Близки на двете споделят, че те не пестят суперлативи една за друга. Мая от години е луда фенка на Преси, харесва всички нейни песни и често извива снага на участията ѝ. Наскоро пък разбрала, че ѝ допада и като човек.

Илиева определя Преслава като добронамерена и талантлива, а певицата говори едва ли не с възхита за вдовицата на Главния, определяйки я като невероятна жена. Според нея, Мая е фин и деликатен човек, от когото може да научи много. Тази размяна на мили думи е характерна за женските приятелства, но често под повърхността се крие лицемерие и завист.

Не можем да бъдем сигурни, дали и с Мая Илиева и Преслава ще се окаже така, но със сигурност има трети човек, който явно злобее заради новоизлюпеното приятелство. Доскоро мястото на певицата плътно до вдовицата заемаше водещата на сваленото от ефир предаване „Предай нататък“. Наталия Симеонова дълги години споделяше ежедневието си с Илиева, а днес е изритана в ъгъла. Тя се разсърдила на дружката си, че я избягва за сметка на Преси, но Мая въобще не се трогнала, пише HotArena.

Запознати с характери на бившата жена на Георги Илиев я определят като разглезена и отегчена от удоволствието жена, която има нужда от непрекъсната промяна около себе си. Именно затова често сменяла обкръжението си. Сигурно вече ѝ е и писнало от непрекъснатите оплаквания на Наталия и е решила да ги замени с шегите и песните на жизнерадостната Преси.

Певицата пък се отличила от заобикалящите вдовицата хора с това, че явно не търси компанията ѝ заради нейното благосъстояние. Когато Мая Илиева и Преслава излизат заедно, Преси държи да почерпи заможната си дружка, за да не предизвика съмнения в намеренията си и за да не се чувства длъжна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар