Мая Илиева захвърли траура по Главния, не спира да обикаля дискотеките (Снимки)

Гласувайте за статията

Мая Илиева реши да излезе на светло след като се беше покрила след убийството на Георги Илиев

Мая Илиева захвърли траура по мъжа си, не спира да обикаля дискотеките

Мая Илиева захвърли траура по Георги Илиев. Вдовицата на Главния реши да скъса с изолацията, която си наложи след убийството му през 2005 година и отново да се появи в публичното пространство.

Красивата вдовица се е завърнала към бурния нощен живот, който изостави преди повече от 10 години. След разстрела на боса на ВИС 2 Георги Илиев вдовицата му сведе до минимум публичните си изяви и дълго време живя отвъд границите на родината.

Напоследък гангстерската съпруга е излязла на светло и отново е сред ВИП клиентите на популярен столичен клуб. Когато оставала за по-дълго в България, задължително сформирала компания от приятели и ги извеждала да се черпят с шампанско.

Мая ИлиеваОчевидно Мая най-сетне се е преборила и с параноята си от фотоапарати, защото с удоволствие позирала пред обективите на фотографите, щракащи клиентите на бара. На един от ексклузивните фотоси от новия живот на Илиева се вижда, че е особено близка с тайнствен господин, притиснал я към себе си, обгръщайки с ръце кръста й. Нейни приближени издават, че той е новият повелител на сърцето й.

С него Мая се запознала непосредствено след скандалната си раздяла с варненския бизнесмен с тъмно минало Ники Шванца, който я срина, вдигайки сватба с доста по-млада от нея девойка миналото лято.

Покрай тържеството се заговори, че Илиева е съсипана и е потънала вдън земя, за да ближе раните си, но всъщност точно тогава започнала новата й авантюра. Близки до милионершата издават, че се чувствала като преродена, защото най-сетне попаднала на свестен мъж, който нямало да излага живота и здравето й на опасност. Той успял да я пречупи и да я накара да приключи с отшелничеството, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар