Мая Илиева зарязана заради фатална моделка (Всичко за драмата + Снимки)

Мая Илиева се е разделила с Шванца заради гореща моделка

Мая Илиева така и не можа да задържи мъж до себе си

Мая Илиева е била зарязана заради гореща моделка. Малцина са наясно с истинската причина за раздялата на вдовицата на Георги Илиев и дългогодишния й любовник Николай Иванов-Шванца. Двамата практически бяха стигнали до олтара, когато преди около година окончателно се разделиха.

Мая Илиева зарязана заради гореща моделка
Мая Илиева зарязана заради гореща моделка

Според обясненията на Мая Илиева причина били проблемите на Шванца с властите и фактът, че той напусна България за няколко месеца.

Истинският повод за раздялата им обаче се оказа популярна моделка, по която варненецът си загубил ума и зарязал тотално вдовицата на Георги Илиев. Първоначално той имал уговорка с Мая да избяга за няколко месеца в Дубай и да се виждат там, но именно в емирството се запознал с новата си изгора и новината, че има афера с моделката бързо достигнала до ушите на милионерката.

„Мая разбра, че това не е поредното му увлечение, защото продължи твърде дълго. Той я ухажваше месеци наред и я глезеше като принцеса, а тя не поддаваше, защото си имала приятел. Това още повече го подлуди и съвсем забрави Мая, заради което в крайна сметка тя реши да запази достойнството си и го заряза. Така и не се видяха повече, след като той замина за Дубай”, обясняват от обкръжението на Шванца.

Варненецът в крайна сметка не успял да изживее и желаната афера с моделката на име Глория Видолова. Горещата брюнетка се върнала в София при приятеля си, за когото била сгодена, след като приключила модните си ангажименти в емирството.

Според хора от обкръжението на Шванца, тя също го харесвала, но се страхувала дори да излезе с него, за да не си навлече гнева на Мая Илиева, предават от Агенция ПИК.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.