Мая Илиева залюби двойник на Жоро в Доминикана (Всичко за аферата)

Гласувайте за статията

Мая Илиева прежали Ники Шванца и се хвърли в обятията на двойник на покойния си съпруг.

Вдовицата на Георги Илиев, Мая Илиева, получи невероятен подарък от съдбата. Наскоро бившото й гадже Ники Шванца се ожени, но тя въобще не тъжи за него, защото е в обятията на мъж, който поразително и притеснително много прилича на Георги Илиев. Бизнес дамата е категорична, че срещата й с горещия латинос въобще не е случайна.

Мая Илиева и Едуардо, който обаче всички наричат Роки, са се запознали не къде да е, а на едно от любимите места на Главния – плажа Кабарете в Доминиканската република. Там вдовицата прекарва голяма част от времето си, защото наследи имоти за 25 милиона, които се нуждаят от твърдата й ръка. Именно покрай бизнес начинанията си, един ден Мая останала стъписана какво вижда пред себе си.

На Илиева й трябвали няколко минути, докато осъзнае, че пред нея стои Едуардо, а не покойният Жоро Илиев. Приликата между двамата е поразителна, свидетелстват тези, които са виждали новата тръпка на бизнес дамата. След като се поокопитила, Мая Илиева бързо осъзнала, че този мъж й е пратен от съдбата и не бива да го изпуска. Двамата започнали бурна връзка, която продължава и до днес.

Вдовицата на Главния имала пред себе си най-яркото доказателство за прераждането, в което така силно вярва. Едуардо е с една година по-малък от нея, но тя е сигурна, че в нея се е вселил духа на Жоро Илиев, който идва при нея в най-подходящия момент, пише hotarena.net.

Мая Илиева отново влюбена

Когато се вричат във вечна вярност пред закона и Бог, Мая Илиева обещава на Жоро, че ще му бъде вярна, или поне за пред хората, 12 години след смъртта му. Тогава влюбеното момиче не осъзнава за какво дава думата си и че, за жалост, ще й се наложи да я изпълни. Главния бе убит на 25 август 2005 г., а само година преди да изтече обещания срок, тя среща негов двойник. Мая Илиева е сигурна, че това е карма и че двамата с Едуардо ще посрещнат заедно края на обета й, който може да се окаже началото на нещо голямо.

maq shvanca maq joro

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар