Мащехата на Меган Маркъл скочи срещу баща й: Пази си бебето от него! (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Мащехата на Меган Маркъл срина баща й, предупреди я да пази сина си от него

Мащехата на Меган Маркъл – Рослин за първи път проговори за брака си с баща й. Като направи сензационни признания за 11-те години когато са били семейство с Томас Маркъл.

Повод да даде това публично изявление бе раждането на първото дете на Меган Маркъл. Баща й я поздрави въпреки, че херцогияната не говори с него още от сватбата. А Рослин вижда, че Томас не е искрен, а лицемерен и търси някаква изгода от положението на дъщеря си.

Мащехата на Мегам Маркъл – Рослин
Снимка: Дейли мейл

Американката, която живее Ню Мексико призова херцогинята да не допуска баща си в живота на сина си Арчи. Тя сипе обвинения срещу него, че по време на брака им я третирал много зле, изневерявал й и проявявал насилие. Дори бил любовник на нейна роднина.

Бащата на Меган Маркъл – Томас
Снимка: Дейли Мейл

Бившата госпожа Маркъл твърди, че е ужасен баща и спял с най-различни жени докато отсъствал от семейния им дом. Освен всичко това мащехата на херцогинята на Съсекс заявява, че я ругаел и обиждал с неприлични думи. В един момент дори зарязал семейството си и отишъл да си живее живота в Чикаго.

Наранената жена разкрива още, че Томас не поддържа връзка с двама от предишните си внуци и никога не се е виждал с тях. Въпреки изявлението му, с което приветства раждането на Арчи в понеделник, предават от dailymail.co.uk.

Рослин предупреждава Меган да не му прощава защото се прави на велик дядо. А има още пет внуци, с които няма връзка, а двама, от тях не е виждал изобщо. „Не може да му се има доверие!”, твърди американката.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар