април 25, 2024

Мафалда, внучката на Симеон II, се омъжи в имение в Майорка (Ексклузивни кадри от церемонията)

https://kliuki.net/kliuki/mafalda-vnuchkata-na-simeon-ii-se-omazhi-v-imenie-v-mayorka-ekskluzivni-kadri-ot-ceremoniyata/166309 Kliuki.net
Мафалда, внучката на Симеон II, се омъжи в имение в Майорка (Ексклузивни кадри от церемонията)

Сватбата на годината! Така испанските медии наричат тържеството по случай брака на царската внучка Мафалда Сакскобургготска и любимия й Марк Абуслейман, видя Kliuki.net.

Преди броени дни първородната внучка на Царя се венча за финансиста от ливански произход на тайна церемония в уединено имение-ферма в Поререс, Майорка.

Техни величества царят и доня Маргарита бяха почетни гости на тържеството, на което младоженецът пристигна без костюм - само с риза, панталон и еспадрили, вместо официални обувки. Че Мафалда ще командва в семейството клюкарите от Испания веднага предрекоха заради факта, че двойката се венча в имението-ферма на майката на Мафалда - Росарио-Надал в Поререс.

Огромният имот приюти звездни гости и извън царското семейство като светската икона Оливия Палермо, инфантата Кристина, принцесата на Норвегия Мете-Марит със съпруга си, певицата Алба Рече и приятели на двойката от музикалните и финансовите среди. В петък вечерта същата компания бе на шумно парти отново в Поререс, където заедно с царя младежите и родителите им купонясвали в чест на младото семейство. Ден по-късно обаче се провела и истинската царска сватба - с широкополи шапки, официални рокли, охрана, специални тоалети и подаръци за гостите. Целият персонал, обслужвал тържеството на Мафалда и Марк е подписало споразумение за конфиденциалност, за да не може снимки от наздравиците да се появят на страниците на испанските светски списания и сайтове.

Бащата на булката - княз Кирил, беше един от първите, които пристигнаха във фермата на бившата си съпруга Росарио и го направи, придружен от половинката си Катрин Бътлър. Малко след това да уважат брака на племенницата си пристигнаха чичовците на булката, а в една кола бяха Кубрат и Карла Ройо-Вилянова,  нагиздена с жълти слънчеви очила в тон с шапката, която бе избрала за празненството. Булката пък бе облечена в специален шедьовър на дизайнера Валентино, който специално решил да ушие роклята на Мафалда в чест на дългогодишната си муза - собствената й майка Росарио-Надал. 90-годишният титан на модата не хванал лично иглата, но пък сам наблюдавал всяко конче и шев по роклята на новата си любимка. С майка си  Росарио-Надал бъдещата булка отскачала и на периодични проби до Италия, а медиите в Испания гадаеха дали наистина Мафалда няма да избере именно именития дизайнер за своя сватбен ден или просто Росарио продължава да му е вярна.

И докато булката бе в зашеметяващ тоалет, то младоженецът направо дойде неглиже на сватбата си. „Всичко е наред, благодаря ви! Не, не съм нервен”, пък бяха единствените думи на Марк, преди да натисне копчето за плъзгащите се врати към двора на имението. Там двама охранители и хостеса чинно записват всеки, който иска да припари зад вратите на фермата. Вместо придружен от приятели, финансовата акула от ливански произход пристигна с личната си червена кола точно в 17,21 ч., за да се венчае за любимата си Мафалда. Точно обратното обаче чувства таткото на булката, призна самият принц Кирил, който се смили над чакащите журналисти и свали прозореца на колата, за да отговори на въпросите на репортерите, които се тълпяха около портите на семейната ферма.

Източник: Уикенд