Мат Лебланк проговори за продължението на „Приятели“ (Ще има ли нов сезон сериала?)

Мат Лебланк, който изигра Джоуи в „Приятели“, разкри дали ще има продължение на сериала

Звездата от сериала „Приятели“ Мат Лебланк проговори за продължението на поредицата. От 15 години феновете настояват за продължение на ситкома, но без особен успех досега. Мат признава, че е говорил с Марта Кауфман и Дейвид Крейн за продължение на сценария, но те, както и някои от колегите му са категорични, че нов сезон няма да има.

„Да се върнем към нов сезон на поредицата сега, би било катастрофа. Завършихме точно както искахме да завършим сериала. Да ни видят сега в кафенето – това не е приятна гледка“, казва още актьорът, цитирайки сценаристите.

В интервю за сутрешния блок на една от американските телевизии, той сподели още, че доста често го бъркат с бащата на Джоуи.

„Сега, когато сериалът отново започна да се излъчва в интернет, установявам, че младото поколение дори не знае кои сме ние. Неотдавна, докато минавах покрай мястото на снимките в Ню Йорк, едно момче ме спря на улицата и извика „Ти си бащата на Джоуи“, смее се Мат.

Актьорът наистина изглежда като доста по-възрастна версия на себе си. Но все пак са минали повече от 15 години след края на сериала. Напълно очаквано бе феновете от по-младото поколение да не успеят да го разпознаят.

Иначе Лебланк малко по малко си връща живота. Актьорът претърпя тежки години – бореше се с алкохола и дрогата, преживя тежък развод, но отново откри любовта.

Към днешна дата, нито той, нито някой от колегите му иска да се връща към шоуто. „Не искаме да разваляме нещата“, категоричен е още той.

Мат Лебланк проговори за продължението на "Приятели"
Мат Лебланк проговори за продължението на „Приятели“ сн. Уикипедия

След края на поредицата единствен Мат Лебланк успя да изиграе в някакво подобие на продължение със сериала „Джоуи“. Актьорът игра и в още няколко сериала и се утвърди като звезда в ситкомите. Междувременно колежките му Кортни Кокс и Дженифър Анистън предпочитат да играят на големия екран.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.