Мартина Юрукова изкушава Галин

Мартина Юрукова изкушава Галин
5 (100%) 1 vote

Поп фолк изпълнителят Галин взриви нета с най-новото си парче

Буквално за часове „112“ беше гледано над 500 000 пъти и феновете го оцениха като нещо различно и страхотно. Веднага щом певецът представи песента в официалния канал на музикална компания “Пайнер“ в YouTube https://www.youtube.com/watch?v=gq0QbIHycg4 заваляха и първите коментари:

“Браво, песента още от първо слушане ме грабна. Силно вярвам, че съвсем скоро ще дойде този ден, в който българската музика ще се слуша и знае по цял свят“, “Тази песен ме кара да викам линейката“, “Галин пак избухна с хит! Ще гърми в дискотеките“, “Нещо различно и страхотно. Браво, Галине, продължавай точно в този дух нагоре към световната сцена“, “Галин напоследък ме изненадва с проекти на световно ниво. Браво!“ и още много подобни послания.

„112“ се отличава с оригинално и цветно видео, за чиято реализация Галин се довери на режисьора Георги Марков.

ГалинСпециално участие в кадрите има плеймейтката Мартина Юрукова, която зрителите вече познават от “На Египет Фараона”.

Впечатление прави още модерната и доста различна визия на Галин, който демонстрира, че не се страхува да експериментира, както музикално, така и визуално.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар