Слави варди Мартина с охрана

Гласувайте за статията

Шоумена нае охрана да пази гаджето му от свалячи

Гаджето на Слави Трифонов тръгна с охрана. Половинката на шоумена Мартина Огнянова вече месец се движи обградена с мутри. Причината за присъствието на мускулестите пазачи съвсем не е показност. Слави се притеснил за сигурността на половинката си и й поставил охрана.

Мартина тръгна с охрана

Мартина тръгна с охрана

Запознати коментират, че от известно време млад здравеняк има за задача да върви непрекъснато по петите на танцьорката. А основната му занимание да държи далеч от нея нахалните свалячи и досадниците.

Въпреки че Мартина е достатъчно известна като гадже на Слави, шоумена с основание се тревожи, че някой може да му я отмъкне. По тази причина гардовете на танцьорката имат нелеката задача да я държат далеч от досадници.

„Тя вече е затворена като в златна клетка. Има всичко–дрехи, часовници, бижута, но няма къде да ги показва, освен пред най-близките си роднини. Слави се опитва да я изолира пази я само за себе си“, коментират колеги на водещия от Би Ти Ви. По думите им Дългия е наложил драконовски ограничения над Мартина, пишат от „Уикенд“.

Още след като се разбра, че двамата имат връзка, Слави поставил почасова охрана на половинката си. Но от известно време шоуменът смята, че половинката му има нужда от постоянна охрана, която да я пази от досадници и евентуални врагове .

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар