Мартина на Слави се омъжи! (Голямата любов на Дългия се врече на боксьор)

Мартина на Слави се омъжи! (Голямата любов на Дългия се врече на боксьор)
4 (80%) 1 vote

Мартина на Слави се омъжи, узна Kliuki.net.

Танцьорката, която е другата голяма любов на Дългия след психоложката Маги, се врече във вярност на боксьора Коко Колев, заради когото всъщност и заряза шоумена. Двамата са се венчали на тайна церемония, а екс танцьорката сама издаде за щастливото събитие като прие фамилията на мъжа си.

мартина на слави

Снимка: Инстаграм

Това се случи седем години след скандалната й раздяла с Трифонов. Тя най-накрая загърби страха си от него и вече свободно разказва за психическия тормоз, на който е била подложена по време на връзката си с него.  Мартина не крие, че и в личния си живот Дългия е тиранин и държи всичко да се случва по неговия начин.

„Според всеобщите разбирания живеех живот на принцеса. Отстрани изглеждаше прекрасно. Вътрешно за мен не беше така. Имало е много нощи, в които съм плакала. Дълбоко в мен не се чувствах изобщо добре, въпреки че на преден план всичко изглеждаше нормално, аз знаех, че не се чувствах добре. Отидох да тренирам бокс в една зала.

Коко дойде да замества треньора ми. Излязохме веднъж на разходка и до ден днешен не сме се разделяли“, сподели неотдавна Огнянова за отношенията с Трифонов, с когото така и не стигнаха до венчило.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар