Мартина Руменова лъсна с наедряло коремче (Щерката на Гущеров му ражда още едно внуче)

Гласувайте за статията

Мартина Руменова бременна, щерката на Гущеров ще го дари с още една внучка

Мартина Руменова, която е доведена дъщеря на милионера Добромир Гущеров ще го зарадва с ново попълнение на известната фамилия.

Красавицата от доста време е сгодена и живее на семейни начала с футболиста Димитър Евтимов и двамата много скоро ще станат родители на момиченце. Мартина е в осмия месец и дъщеричката й ще проплаче след месец.

Мартина Руменова грее в осмия месец
Снимка: Инстаграм

Щастливите родители дълго избирали име на бебето. Когато разбрали, че ще е от женски пол веднага решили да го кръстят на баба му Диана. От начало се спрели на Добромир, но след като вече отрочето на Светлана и Християн Гущерови носи името на дядо си избрали Диана.

Добромир Гущеров изобщо не се разсърдил, че предпочели това на половинката му. Той вече е горд дядо на първородна внучка, чието име е Анелия –Добромира. Така сина му Християн и снахата Светлана уважиха и него и бившата му половинка, която е майка на наследника му и негова първа съпруга, предават от bgdnes.bg.

От снимката, която Мартина публикува в социалната мрежа се вижда, че още повече се е разхубавила от бременността. Напълняла е само в областта на корема и е запазила перфектната си фигура. Така, че няма да има проблеми със свалянето на излишно тегло, след като роди дъщеричката си.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар