Мартина Руменова и любимия й на ваканция с Гущерови (Снимки от тузарската им почивка)

Гласувайте за статията

Мартина Руменова и гаджето й почиват с милионерската фамилия Гущерови, глезят се заедно на остров Тасос

Доведената щерка на Добромир Гущеров Мартина Руменова е на почит в богаташката фамилия. По всичко личи, че съвсем скоро ще се чуе звън на сватбени камбани в семейството на милионера.Мартина Руменова

Вторият татко на Мартина е одобрил кандидата за зет на доведената си дъщеря. И заведе младите на луксозна ваканция. Те се показаха на семейна снимка от остров Тасос. Където са на вечеря в изискан рибен ресторант.

Всички са в прекрасно настроение. Усмивки греят на лицата влюбените и на техните родители.

Красавицата е дъщеря на Диана Гущерова от първия й брак. Но Мартина успя да спечели симпатиите на втория си баща. Който не спира да я глези като собствено дете. Дори Християн Гущеров изпитвал известна ревност към доведената си сестра. Заради отношението на баща си към очарователната девойка.

Хубавата Мартина най-напред запознала футболиста Димитър Евтимов с майка си. А после го представила и на Добромир Гущеров. Който бил впечатлен от младока. И го харесал за зет, научаваме от hotarena.net.

Преди да се влюби в Димитър заварената дъщеря на милионера имаше връзка с друг ритнитопковец. С Атанас Зехиров от Берое, но нещо не потръгна между двамата и връзката им бързо се разпадна.

Мартина и Димитър са много влюбени, разкриват техни близки. Двамата непрекъснато са заедно и пускат любовни селфита. Дъщерята на Диана е с три години по-голяма от възлюбения си и всички нейни познати мислеха, че няма много да се задържи с него.

Фактите обаче показват, че връзката им е доста сериозна. Разликата във възрастта не ги притеснява. Те не спират да пътуват по света заедно и да се радват на любовта си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мартина Руменова и любимия й на ваканция с Гущерови (Снимки от тузарската им почивка)”

  1. KOR

    юли 16. 2016

    Кои са тези примати с които пълните жълтурските си сайтове??? Нещо интелектуалци ли са, пеят ли, танцуват ли или са известни с това, че са известни?!!! Аман от селяндури, отгледани в Силистренско !!!!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар