Мартина Руменова живее като принцеса с гаджето (Доведената щерка на Добромир Гущеров харчи с охота парите му)

Мартина Руменова изглежда по-секси от всякога на екзотичните си почивки

Мартина Руменова нехае за проблемите между майка си и Добромир Гущеров

Мартина Руменова живее като принцеса с гаджето си. Доведената щерка на Добромир Гущеров може да се похвали с живот, на който връстничките й могат само да завиждат. До скоро тя харчеше с охота парите на богаташа. Откакто се появиха слухове, че той е пред развод с майка й обаче, близки издават, че кранчето към хубавицата е спряло.

Това обаче ни най-малко не я смущава. Тъй като може да разчита и на половинката си – футболният вратар Димитър Евтимов. Той е лудо влюбен в нея и е готов да угажда на всеки неин каприз.

Мартина РуменоваВ момента влюбените са на почивка на Канарските острови, а преди дни са били на Хаваите.
24-годишният Евтимов е резерва в английския Нотингам Форест, който обаче се представя много лошо от началото на сезона в Чемпиъншип – второто ниво в английския футбол. Бившият младежки национал на България има само едно участие от началото на сезона и то е за една от купите. Митко не е бил в групата на първия отбор от края на август насам. Това обаче не е пречка да взема солидна заплата, с която да глези гаджето си.

С ослепителната Мартина са двойка от няколко години. Руменова е с три години по-голяма от него, но това не ги притеснява, предават от sportal.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.