Мартина Гущерова срам за фамилията! (Натиска непознати по клубовете

Гласувайте за статията

Мартина, доведената дъщеря на Добромир Гущеров е на път тотално да изложи фамилията

Мартина Гущерова

Мартина Гущерова, доведената дъщеря на Добромир Гущеров е на път тотално да изложи фамилията

Мартина Гущерова, дъщерята на Диана Гущерова, с поведението си става не само срам за фамилията, но е на път да обърка и живота на майка си с  кифленските си постъпки .

Изцепките й започнаха да зачестяват. И колкото съпругата на Гущеров се старае да се промени и да се държи като истинска дама, толкова щерка й залита в другата крайност. Лудее и вилнее по клубове и купони и пет пари не дава за тревогите на стилната си майка. Вече задминава и плейметките по кифлеене, клатят неодобрително глава близките й.

На всичкото отгоре прави и публично достояние изцепките си, качвайкии фотоси в мрежата. Форумци започнаха да я определят като палавница от класа, която задмина дори и съпругата на Хриси, поп фолк фурията Мария.Martina i poslednata i izcepka

Последният й фотос сигурно е накарал изисканата й майка да се черви от срам. А според запознати, може и да скара Диана с Добромир Гущеров. На фотоса се вижда как двадесет и пет годишната палавница, заедно с друго момиче, може би нейна приятелка, целуват мъж и почти го задушават в страстните си обятия. И това пред погледите на всички в заведението, нещо което не се случва за пръв път, твърдят от Hotarena.net.Martina cupi ustni kato kifla

Не помагат никакви опити на богатото семейство да спре и вразуми развихрилата се, в клубни изяви, млада жена. Тя цупи устни като истинска кифла и си знае своето. Не й пука, че цялата фамилия бере срам заради изцепките й.

Всичко това може да предизвика истинска буря в рая на Гущерови, тревожат се близките им, и да изправи един срещу друг Диана и Добромир, като в един момент двамата се окажат на нож, заради кифленското поведение на Мартина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар