Мари на Гала като принцеса на бала си (Снимка)

Гласувайте за статията

Мари на Гала блесна като принцеса на абитуриентския си бал, майка й не може да повярва кога порасна

Мари на Гала вече е абитуриентка. Наследничката на известната тв звезда се превърна в голяма красавица. Девойката заложи на красив тоалет в приятен нежно розов цвят.Мари

Водещата на предаването „На кафе“ покани приятели и роднини в известно заведение в столицата за да изпрати порасналата си принцеса. В събота се състоя тържеството часове преди бала на Мари. Всички ахнаха когато видяха момичето в прекрасния му тоалет. Елегантен гащеризон, който е страшно актуален тази година подчертаваше нежните извивки на абитуриентката.

А Гала се бе стъкнала със стилна черна рокля за празника на порасналата си дъщеря. Двете се снимаха прегърнати и телевизионната звезда пусна снимката в профила си във фейсбук.

Гала написа прочувствено послание към Мари. Тя все още не може да забрави как малкото момиченце с ръчичката си е стискало нейната ръка. А сега разчувстваната майка не иска да пусне дъщеря си от прегръдката си. Само, че е време птичето да отлети от гнездото. И нищо друго не й остава, освен да я чака винаги с разтворени ръце, пише 24chasa.bg.

Явно красивата зрелостница не само е завършила успешно средното си образование. Въпреки, че майка й бе все заета Мари се оказа добро дете. Тя ще продължи някъде далеч образованието си щом трябва да напусне спокойното майчино огнище.

А Гала трябва да се примири с раздялата, която й предстои. Не й остава нищо друго. Освен да чака прекрасното създание понякога да се завръща в сигурния дом на майка си. И така до следващия бал. Дай боже да стане и абсолвентка, през сълзи мечтае мама!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Мари на Гала като принцеса на бала си (Снимка)”

  1. зина

    май 26. 2016

    КАКВА ПРИНЦЕСА МОЖЕ ДА Е ТОВА ЧЕРНОТО МОМИЧЕ.ДОСТА СИ Е ГРОЗНИЧКО ГОРКОТО БАЩАТА ЯВНО Е ОТ СКЪПАТА БОЯ.ВИЖТЕ ДЪЩЕРЯТА НА СОФИЯ БОРИСОВА ДОРОТЕЯ И ТОГАВА КАЖЕТЕ КОЙ ИМА ЧАР И ИЗЛЪЧВАНЕ И КОИ НЕ .ЗА НЕЯ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ Е ПРИНЦЕСА НО НЕ И ЗА ДЪЩЕРЯТА НА ГАЛА КАТО Я ВИДИШ САМО КАКВИ СНИМКИ ИМА ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЗА КАКВИ ПРОСТАКЕСИ СТАВА НА ВЪПРОС

    Reply to this comment

Добавете коментар