Мария с 10 несполучливи опита инвитро (Вижте на какво я подложил Гущеров за бебе)

Мария с 10 несполучливи опита инвитро (Вижте на какво я подложил Гущеров за бебе)
4 (80%) 1 vote

Мария преминала през деветте кръга на ада да забременее, фолк дивата има 10 несполучливи опита инвитро

Мария, която забременя с първото си дете инвитро и даде всичко от себе си да дари втория си съпруг с наследник преживяла истински кошмар. Певицата се пробвала много пъти да забременее, но късметът й изневерил.

Мария с Марая като бебе

Още преди сватбата Християн Гущеров я завел в клиниката на д-р Мазнейкова. Вкарал бъдещата си съпруга при топ специалистката на 17 януари 2015 година. Но опитът бил неуспешен. Милионерският наследник се въоръжил с голяма доза търпение защото обичал децата и мечтаел да има свой наследник.

Певицата, която има сериозни проблеми със забременяването заради гинекологична операция в миналото започнала специална терапия за повишаване на родовите си способности, предават от retro.bg.

Наложило се обаче да смени лекарите. Младото семейство било посъветвано от свои близки да се обърнат за помощ към друго светило в областта на инвитро оплождането. А именно към прочутия д-р Щерев.

Последвали още две несполучливи процедури. Което донесло на Мария поредното разочарование. Свекърът Добромир Гущеров уредил да я приемат в германска клиника. За съжаление след още няколко неуспешни опита дори немските лекари не успели да помогнат на певицата да дари с наследник на милионера.

Известно е, че по време на първия си брак с Димитър Андонов певицата забременяла едва на третия опит. Още тогава лекарите попарили семейството, че шансът да имат дете е много малък. Но голямото щастие ги спохожда когато на бял свят през 2008 година се появява дъщеря им Марая.

Християн Гущеров наистина обичал дъщеричката на Мария като свое дете. Но факта, че не може певицата да го дари с тяхно довело до охлаждане в отношенията им и накрая се стигна до развод.Запознати смятат, че това е основната причина двамата да сложат край на брака си.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар