Мария шляпа с домашни чехли посред София (Вижте нелепия й вид)

Мария шляпа с домашни чехли посред София (Вижте нелепия й вид)
2.67 (53.33%) 3 votes

Мария втрещи с неугледен вид и невъзпитано поведение, вижте как я спипаха папараците

Мария уж иска да е изискана мадама, но все още е далеч от тази си мечта. Папараците на „България днес“ я спипаха да отива към салон за красота. Видът й бе съвсем нелеп, а самочувствието до небето.

Мария по чехли и без грим
Снимка: bgdnes.bg

Певицата слезе от тузарския си джип и каква бе изненадата на минувачите когато я видяха да шляпа с чехли в центъра на столицата. Да припомним на тези, които не знаят, че в някои бели страни шофирането по джапанки и чехли е строго забранено.

Макара миньончето да се хвали със скъпарки клипове, в които развява огромен силиконов бюст на живо разликата е огромна. Без грим старозагорската певица изглежда подпухнала и някак повехнала.

Сочните й задни части, които щедро демонстрира нямат нищо общо с тези от видеата. Краката й са прекалено къси и се забелязва, че от скоро време вървежната пайнерка май е наддала на килограми.

Макар да разполага с пачки с пари и да е една от най-скъпо платените певици в лекия жанр Мария демонстрира недопустими обноски за класна мадама. За каквато се има. Свидетели останаха изумени как бившата госпожа Гущерова изтръска цигарата си през отворения прозорец на лъскавия си джип. С което остави без думи и коментар случайните очевидци.

Те само изцъкаха с език и в главите им мина мисълта, че Мария Кирова както се казва по баща певицата прилича по-скоро на мутреса от ония смутните времена. И нито визията й, нито обноските я правят да прилича на ВИП персона от столичния хайлайф. Колкото и да й се иска.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Мария шляпа с домашни чехли посред София (Вижте нелепия й вид)”

 1. Иван

  юли 30. 2018

  Не съм и фен. Но искам да ви споделя, че в Америка хората ходят дори по пижама до маркетите. На чехлите не пише, че са домашни (а и да са. Какво?) И кое е невъзпитано на вида и? 😂. Не знам как печелите пари с простотиите дето пишете и търсите внимание с тях.

  Reply to this comment
 2. Хуберт

  Ное. 06. 2019

  Не трябва жени да пишат за жени. От километри си личи злобата.

  Reply to this comment

Добавете коментар