Мария шашна на участие! Цъфна в чалга клуб с кралски диаманти

Мария шашна на участие! Цъфна в чалга клуб с кралски диаманти
5 (100%) 1 vote

Мария втрещи на участие, ходи с диаманти в кръчма

Фолк певицата Мария отново успя да събере очите на всички. Изпълнителката, която отчаяно се опитва да мине за аристократка, направи такъв колосален гаф, че не само родния елит, но и цялата чалга гилдия й се смее за това. В желанието си да покаже, че е класи над другите, фолк певицата извади най-скъпите си бижута. И се появи на последното си участие с диаманти, достатъчни за кралски откуп. Или годишната издръжка на княжество Монако.

Певицата, която уж до скоро предпочиташе да държи скрити всички скъпи бижута, които съпругът й Християн й подарява, този път не се сдържа, да покаже на всички колко я обича мъжът й. Диамантената огърлица хвърли в пълно изумление всички присъстващи, а обеците ги оставиха без коментари.

И няма съмнение, че всеки камък по деколтето на изпълнителката беше истински — самата тя е категорична, че не харесва фалшификати и не би си позволила да носи такова нещо при никакви обстоятелства. Самата певица е на мнение, че й се полага правото да носи подобни бижута, навсякъде. Очевидно желанието й да изглежда като изискана дама е надделяло над практичността и певицата цъфна с диаманти като за коктейл при кралицата, на участие в нощен клуб.

И въпреки близкия й контакт с публиката, неизменно до фолк дивата седеше охрана, която през цялото време зорко наблюдаваше някой да не посегне на наистина безценната госпожа Гущерова. И докато някои се радваха на любимката си, други гледаха сеира отстрани и коментираха, че фолк звездата явно съвсем е пощуряла, за да се показва в този вид пред всички.

Мария втрещи с прищевки в чалга клуб

Мария втрещи с прищевки в чалга клуб

„Излага се! Нито е мястото, нито е времето, да се появява с подобни бижута“, „Ако това е демонстрация на класа, отиде ни елита“, коментират злъчно в светските среди. Несъмнено изпълнителката е дала немалко поводи за приказки с поведението си на това участие. С диамантите също.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар