Мария Шарапова с турска сватба (Родителите на тенис звездата й избраха съпруга)

Майката и бащата на рускинята й избраха съпруг, досущ по турски обичай

Мария Шарапова скоро обяви годежа си с милионера Алекс Гилкс, с което предизвика истинска вълна от коментари в мрежата.

Сред поздравите по случай предстоящата сватба се появиха и съмнения защо руската тенисистка стигна толкова късно до брак и защо не се омъжи за първия си годеник баскетболиста Саша Вуячич или пък за голямата си тръпка българския красавец Григор Димитров.

Между бившите гаджета на Маша има доста общи неща. И двамата са богати, но с източно европейски произход. А Александър Гилкс е с различни кирене и доста по-образован. Дето му викат мъж от сой.

С гаджето си баскетболист
Смимка: Гугъл
С Гришо когато бяха много влюбени
Снимка: Гугъл

Мария Шарапова често е казвала, че за нея перфектния съпруг трябва да има чувство за хумор, да е грижовен и нежен и да да я харесва такава, каквато е. Така, че всеки би могъл да й спечели сърцето.

Става ясно обаче, че не тенисистката, а родителите диктуват живота й. И тяхна е последната дума за кого да се омъжи известната им дъщеря.

С бъдещия си съпруг, избран от родителите й
Снимка: Инстаграм

Близки до семейство Шарапови споделят, че Елена, майката на тенисистката  не харесала предишните й гаджета. Според госпожата съпруга на дъщеря й освен да е богат, трябва да е солидно образован и да може да предложи на любимата си живот във висшето общество. А както вече се знае годеникът на Маша е в близка връзка с принцовете Уилям и Хари и е учил с тях в колежа Итън.

Таткото на Шарапова по същите причини не харесал първия й годеник. Дори веднъж го нарекъл „недодялан баскетболист” , но Вуячич случайно го чул и димите му предизвикали разрив в отношенията с родителите на Шарапова.

Така, че и Гришо не е имал никакви шансове за брак с Мария. Която не би се омъжила за никой без благословията на майка си и баща си, предават от blitz.bg,

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.