Мария Шарапова сияе с гаджето си в Париж (Вижте ги с богаташа Алекс Гилкс – Снимки)

Гласувайте за статията

Мария Шарапова събра погледите с елегантна визия

Мария Шарапова се появи на Седмицата на модата в Париж и събра погледите със зеления тоалет, на който беше заложила.

Шарапова бе в компанията на половинката си Александър Гилкс. Той е основател на една от най-популярните аукционни къщи във Великобритания. Запознава се с Мария по време на изложба в Ню Йорк. Предприемачът е близък приятел с принцовете на Англия Уилям и Хари, с които се засича по време на следването им в колежа Итън.

Руската тенисистка и Гилкс бяха на ревюто на „Живанши“, като Мария бе облечена в костюм именно на френската марка, струващ над 3,300 паунда.

Мария Шарапова и Алекс Гилкс

Снимки: Блиц

Създателят на модната компания – Юбер де Живанши, e роден през 1927 г. в аристократично френско семейство. След като завършва обучението си под ръководството на Жак Фат, през 1952 г. мечтата му се сбъдва – той отваря собствена модна къща на ул. „Алфред де Вини“ №8 в Париж.

През 1988 г. Givenchy става част от групировката Louis Vuitton- Moлt Hennessy (LVMH), която се притежава и ръководи от Бернар Арно чрез инвестиционната компания Financiere Agache, като Юбер де Живанши остава главен дизайнер. В същата организация на производителите на луксозни стоки са Christian Dior, Louis Vuitton, Christian Lacroix, Cйline и много други, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар