Мария Шарапова се шири в дом-мечта (Вижте в какъв лукс живее принцесата на тениса)

Гласувайте за статията

Мария Шарапова живее в истински разкош, разходката из дома й ще ви остави без думи

Мария Шарапова е собственичка на дом, за който може да се каже, че е  истинска мечта. Бившата на Гришо сама го нарича така. А всеки, който го види остава изумен от къщата, в която живее рускинята.

Снимка: Ютюб/Architectural Digest

В модерното й жилище са съчетани модернизъм и минимализъм. Направена е интересна комбинация между стъкло и бетон. Къщата се намира в близост до океана, но стилът й с нищо не намеква за локацията.

Най-известната руска тенис звезда отваря вратите на собствената си крепост за списание Architectural Digest, като показва любопитни подробности за нея и за някои от детайлите й. Според изданието Маша заедно с екипа си е проектирала къщата си В Лос Анджелис като за шампион.

Снимка: Ютюб/Architectural Digest

Шарапова признава, че архитектурния стил е японски. Тя споделя, че е пътувала по целия свят, но е категорична, че по-красиво място от вкъщи няма. За характеристики на луксозната си къща тя изтъква бетонните стени, големия басейн и пистата за боулинг.

Снимка: Ютюб/Architectural Digest

Хора, работили за нея разказват, че тенисистката е изключително взискателна и изпипва до край всеки един детайл. Това се вижда от всеки един предмет в стаите, който е поставен на място в модерно обзаведения дом.

Маша ще споделя това елегантно пространство със сегашното си гадже Александър Гилкс. Който е известен британски предприемач и е в близки отношения с принцовете Уилям и Хари. С които е учил в колежа Итън, предават от fakti.bg.

Още снимки в галерията и във видеото!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар